Σύλλογος Κατοίκων Μόριας κατά Ν. Μηταράκη για το ΚΥΤ της Μόριας
2 Αυγούστου 2020
Β. Χοχλάκα: “Η αποσυμφόρηση έρχεται ακόμη…”
2 Αυγούστου 2020

“Η Επανεκκίνηση”: Το κλείσιμο της δομής της Μόριας αποτελεί και δική μας επιδίωξη

Μοιράσου το άρθρο:

Τις φημολογίες περί επέκτασης του ΚΥΤ της Μόριας σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Επανεκκίνηση” Κώστας Αστυρακάκης.

Όπως αναφέρει ο Κ. Αστυρακάκης “Κάλλιο 180(το στρέμμα) και στο χέρι. Παρά 1000 και καρτέρει. Κάτι τέτοιο προσπάθησε να κάνει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με κατοίκους που είχαν κτήματα πλάι στο ΚΥΤ και στον ελαιώνα αλλά όμως το διέψευσε μετά-βδελυγμίας… Αν λοιπόν ερμηνεύσαμε σωστά τους χρησμούς και τα διφορούμενα του κ. Μηταράκη σε αυτό το δεύτερο μέρος της ανακοίνωσης, έρχεται και ο λογαριασμός για την προσφερόμενη «ασφάλεια»: ΜΟΝΙΜΑ πράγματα, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ πράγματα.

Αγαπητέ Πρόεδρε της Μόριας

Α) Συμφωνούμε με το κείμενο θέσεων που δημοσιεύσατε με τους άλλους Συλλόγους κατοίκων και Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Β) Ακόμα περιμένουμε να μας καλέσετε τους επικεφαλείς των παρατάξεων, όπως υποσχεθήκατε στην τελευταία γενική συνέλευση των κατοίκων της Μόριας, στην οποία ήμασταν παρόντες. Η αντιπολίτευση σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών, εκπροσωπεί κάτι περισσότερο από τους μισούς πολίτες του Δήμου μας και επομένως η συμμετοχή  της σε έναν αγώνα για την προάσπιση των δικαίων αιτημάτων της Μόριας και του νησιού μας συνολικά, είναι απαραίτητη. Σε τέτοιες περιπτώσεις αγαπητέ Πρόεδρε ο κομματισμός πρέπει να ξεθωριάζει και να προτάσσεται η συνεργασία και η ενότητα.

Γ)  Η παράταξή μας στη συνέλευση της Μόριας κατέθεσε προτάσεις που μπορούν να ληφθούν υπόψιν στην από κοινού συνδιαμόρφωση ενός πλαισίου κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων που θα καταστήσει και πάλι τον αγώνα μας νικηφόρο όπως συνέβη στην Καράβα.

Το κλείσιμο της δομής της Μόριας αποτελεί και δική μας επιδίωξη και θα προκύψει μέσα από μια διαδικασία αποσυμφόρησης με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Η παράταξή μας είναι μάχιμη. Είμαστε στη διάθεσή σας και αναμένουμε.”

Μοιράσου το άρθρο: