“Κόλπος Καλλονής Λέσβου-Ιστορική Περιήγηση”: Παρουσίαση βιβλίου Α.Κυριαζή
30 Απριλίου 2019
Το TEDxLesvos επιστρέφει με θέμα το… unXpecTED
30 Απριλίου 2019

“Με συνέπεια κι ευθύνη…όλοι για τη Μυτιλήνη”: Οι 17 υποψήφιοι του συνδυασμού

Μοιράσου το άρθρο:

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης “Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”, μετά τη διακήρυξη των αρχών της και την ανοιχτή συνέλευση δημοτών που διοργάνωσε στις 6 Απριλίου 2019, παρουσιάζει στους δημότες της πόλης, τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού της, ο οποίος θα συμμετάσχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης “Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!” πρόκειται για “17 γνωστούς στην κοινωνία της Μυτιλήνης, επιτυχημένους επαγγελματικά και πάντα φιλότιμους κι’ ανήσυχους συνδημότες μας, οι οποίοι σύμφωνα με τη διακήρυξη αρχών, επελέγησαν με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και χωρίς την παραμικρή εμπλοκή κομμάτων, βουλευτών και υποψηφίων δημάρχων. Μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες, όλοι οι υποψήφιοι προτίθενται “με συνέπεια κι’ ευθύνη”, να καταθέσουν γνώση, εμπειρία και διάθεση, για την ασφάλεια, την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη της πόλης μας.”

Οι 17 υποψήφιοι, είναι με αλφαβητική σειρά, οι ακόλουθοι:

1. Βασιλείου Αλεξάνδρα (μαθηματικός, συν. Κέντρου Ερευνών “Δημόκριτος”)

2. Γιαννάκας Μάριος (συνταξιούχος διευθυντής “Ολυμπιακής Αεροπορίας”)

3. Γιαννακόπουλος Φιλήμων (ιδιωτικός υπάλληλος)

4. Γιαννακού Αικατερίνη (εκπαιδευτικός)

5. Γονιδέλλη Βίκυ (ιδιωτική υπάλληλος)

6. Κουζινόγλου Αλέξανδρος (μηχανολόγος μηχανικός)

7. Κουκουμελίδου Πηνελόπη (ελεύθερη επαγγελματίας)

8. Λόγγιος Βασίλειος (επιχειρηματίας)

9. Μάτας Απόστολος (ιδιωτικός υπάλληλος)

10. Πατρικοπούλου Μαριάνθη (ιδιωτική υπάλληλος)

11. Πετρέλλη Ελένη (οικοκυρά)

12. Πίτσιος Παναγιώτης (οικονομολόγος, με ειδίκευση marketing)

13. Σέρεσλης Νικόλαος (επιχειρηματίας)

14. Σοφιαδέλλης Βασίλειος (ορκωτός λογιστής)

15. Τερζάκη-Καμάτσου Βεατρίκη (συνταξιούχος δημόσια υπάλληλος)

16. Φαρφαρέλλης Ιωάννης (σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων)

17. Χατζημανώλης Ευάγγελος (συνταξιούχος ταχυδρομικός, λαογράφος)

H Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, πέραν των θεμάτων της καθημερινότητας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών όλων των συνοικιών, θα επικεντρώσει τη δράση της με εισηγήσεις – παρεμβάσεις προς το Δήμο Μυτιλήνης, στους πέντε παρακάτω άξονες – πυλώνες:

· Τουρισμός (δημιουργία έργων τουριστικής υποδομής, προσέλκυση επενδύσεων, ανάδειξη συγκριτικών πλεονεκτημάτων ευρύτερης περιοχής).

· Πολιτισμός (καθιέρωση πολιτιστικών δρώμενων, που θα αναδεικνύουν την ταυτότητα της πόλης και θα τονώνουν την κάθε γειτονιά).

· Περιβάλλον και καθαριότητα (ευαισθητοποίηση πολιτών, φορέων και υπηρεσιών, σε δράσεις ανακύκλωσης και ορθής διαχείρισης απορριμμάτων για μια πιο καθαρή πόλη).

· Κυκλοφοριακό – συγκοινωνιακό (απρόσκοπτη και ασφαλής κίνηση πεζών, Α.Μ.Ε.Α. και οχημάτων, με αποκέντρωση μέσων μαζικής μεταφοράς και απομάκρυνση οχλουσών δραστηριοτήτων από το κέντρο).

· Συμμετοχή δημοτών – εθελοντισμός (διάλογος με τους δημότες και ενεργοποίηση εθελοντικών ομάδων, για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη της πόλης).

Τα παραπάνω μέλη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλία για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης “Με συνέπεια κι’ ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”, καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θα βρίσκονται στη διάθεση των δημοτών, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να δεχθούν προτάσεις και να ενημερώσουν λεπτομερώς για τους στόχους του συνδυασμού.

Μοιράσου το άρθρο: