Τ.Σ Λέσβου της ΚΝΕ:”Έρχεται η ανάπτυξη … κλείνουν τα σχολεία!”
17 Ιουνίου 2019
Πρώτο βραβείο στο σχολείο της Άγρας Λέσβου για το “υγιεινό” κρουασάν
18 Ιουνίου 2019

Στήριξη σε Μουσικό Γυμνάσιο Μυτιλήνης από Μιχάλη Μαμάκο

Μοιράσου το άρθρο:

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στο Μουσικό Γυμνάσιο Μυτιλήνης εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης και επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλάζουμε τον τόπο μας”.

Στην ανακοίνωση αναφέρει: “Με έκπληξη και συνάμα απογοήτευση, παρακολουθούμε τις εξελίξεις που διαδραματίζονται γύρω από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης τις τελευταίες ημέρες. Η απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για περικοπή τμήματος της Α’ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου είναι άλλο ένα «χτύπημα» προς τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και παράλληλα προκαλεί ερωτηματικά για την σκοπιμότητα της, μετά το γνωστό και τεράστιο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο σχολείο. Ερωτηματικά γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, υπήρχε μια αυξητική πορεία (2014-2019, 35%) στο μαθητικό δυναμικό και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η παραπάνω απόφαση.

Ο Συνδυασμός «Αλλάζουμε τον τόπο μας» και ο προσωπικά ο επικεφαλής Μιχάλης Μαμάκος, δηλώνουμε την απόλυτη στήριξη μας, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στον Σύλλογο καθηγητών, στα Μαθητικά Συμβούλια καθώς και στους γονείς των υποψήφιων μαθητών της Α΄ Γυμνασίου και θέτουμε τον εαυτό μας στην διάθεση τους για να δώσουμε από κοινού τον αγώνα προκειμένου να μην περάσει η κατάργηση του δεύτερου τμήματος της Α Γυμνασίου, αλλά και να δοθεί μια και καλή λύση στο μέγα θέμα του στεγαστικού.”

Μοιράσου το άρθρο: