Συναντήσεις αστυνομικών με αυτοδιοικητικούς στη Λέσβο
26 Ιουνίου 2020
Συγχρονισμός σε Λέσβο και Γερμανία στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου 2020
26 Ιουνίου 2020

Στον Δήμαρχο Μυτιλήνης οι βραβευμένοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Θερμής

Μοιράσου το άρθρο:

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Θερμής, που βραβεύθηκαν στον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου, επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, στο Παλαιό Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους, Αντώνη Βάλεση.

Μαζί τους ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης, ο οποίος τους ξενάγησε στον χώρο και τους ενημέρωσε για τους πίνακες Λεσβίων ζωγράφων, δωρεά από τη συλλογή Γιάννη Γιαννέλλη.

Στη συνέχεια τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, ο οποίος με τη σειρά του τους συνεχάρη για την μεγάλη επιτυχία τους, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου για την εξαίρετη δουλειά, τόσο τη δική του όσο και των άλλων δασκάλων.

 

Να τονίσουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο Θερμής κατατάχθηκε φέτος μεταξύ των τριών καλύτερων σχολείων της χώρας στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, στο οποίο έλαβαν μέρος μερικά από τα καλύτερα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα.

Ο Αντιδήμαρχος, αφού συνεχάρη τα παιδιά και τον Διευθυντή του σχολείου, Αντώνη Βάλεση, που τα συνόδευε, για την τεράστια αυτή επιτυχία και την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Σχολείο Θερμής, τόνισε: «Οι κόποι πάντα ανταμείβονται. Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε υπερήφανους».

Στη συνέχεια δώρισε στους μαθητές από ένα αναμνηστικό και ένα βιβλίο, ενώ χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά, όταν τους προσέφερε από ένα εισιτήριο για τη συναυλία των «Ονιράμα» στις 20 Ιουλίου, αλλά και δωρεάν είσοδο για μία θεατρική παράσταση της επιλογής τους κατά τη διάρκεια του Λεσβιακού Καλοκαιριού.

Οι 5 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Θερμής που βραβεύθηκαν είναι οι:

– Eυαγγελία Ξουχέλλη (Το μπλόκο που μαθεύτηκε)

– Δημήτρης Κιολές (Ο στρατιώτης πάνω στ΄ άλογο)

– Παναγιώτα Ψαθά (Τα ταξίδια του παππού μου)

– Άγγελος Βαξεβάνης (Μια λάθος ειδοποίηση)

– Παναγιώτης Μιχαλέλλης (Ένα τριήμερο που με έβαλε σε πολλές σκέψεις).

Μοιράσου το άρθρο: