Μεγάλες νίκες για τους αθλητές από Λήμνο και Λέσβο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16
13 Ιουλίου 2020
Εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του Δ.Σ. Σάμου το ψήφισμα για την Αγία Σοφία
14 Ιουλίου 2020

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με Δ. Χαλκιώτη

Μοιράσου το άρθρο:

Στα πλαίσια των συναντήσεων του με πρώην αυτοδιοικητικούς και αιρετούς, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, τον πρώην Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρη Χαλκιώτη.

Θέμα συζήτησης τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τα οποία ο κ. Χαλκιώτης έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις γνωρίζει πολύ καλά. Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Μουτζούρης δήλωσε:« Με τον κ. Χαλκιώτη είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση καθώς είναι άριστος γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου. Με την εμπειρία και την διάθεση προσφοράς που τον διακατέχει είναι άλλος ένας «σύμμαχος» των νησιωτών μας».

Από την πλευρά του ο κ. Χαλκιώτης σημείωσε: «Επισκέφτηκα τον κ. Περιφερειάρχη με τον οποίον είχαμε μια γενικότερη συζήτηση για τα προβλήματα του Βορείου Αιγαίου. Χαίρομαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που ακούει και αναζητά και άλλες γνώμες. Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τα νησιά μας είναι δεδομένη και προς αυτή την κατεύθυνση θα είμαι εδώ σε ότι μου ζητηθεί προκειμένου να συνεισφέρω».

Μοιράσου το άρθρο: