Καλούν σε σύσκεψη τα σωματεία, τους συλλόγους και τους φορείς για τον καλύτερο συντονισμό της παναιγαιακής κινητοποίησης
14 Νοεμβρίου 2019
Διοργανώνει Βιωματικό Εργαστήρι ο ΦΑΡΟΣ
14 Νοεμβρίου 2019

Συζήτησαν θέματα που αφορούν τον τουρισμού

Μοιράσου το άρθρο:

Tα  θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου,  ο απολογισμός  της υφιστάμενης κατάστασης,  ο προγραμματισμός νέων δράσεων και η χάραξη νέας στρατηγικής, συζητήθηκαν  στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην πόλη της Σάμου έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κου Γεώργιου Στάντζου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου σε θέματα τουρισμού και πολιτισμού Δέσποινας Καΐλα. Συμμετείχαν οι κύριοι φορείς του τουριστικού τομέα όπως , η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, ο Σύνδεσμός Τουριστικών πρακτόρων Σάμου  και ο Σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Νομού Σάμου. Εκ μέρους της Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών παραβρέθηκε ο Πατήρ Αμφιλόχιος, αφού η ατζέντα των θεμάτων περιελάμβανε και την προβολή και ανάπτυξη του Θρησκευτικού τουρισμού.

Αποφασίστηκε από κοινού  να εφαρμοστούν σύγχρονοι μέθοδοι προβολής, η συμμετοχή σε στοχευμένες εκθέσεις με ευδιάκριτο περίπτερο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, άνοιγμα σε νέες αγορές (Ρωσία και Κίνα) και παρουσίαση του Δήμου στη Σμύρνη και στην Κωνσταντινούπολη, ως ιδανικό τουριστικό προορισμό.

Τέλος αποφασίστηκε η σύσκεψη να επαναληφθεί άμεσα με διεύρυνση των συμμετεχόντων ώστε να αποφασιστεί από κοινού ο προγραμματισμός των δράσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου και να εισαχθεί προς συζήτηση και απόφαση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μοιράσου το άρθρο: