Ο Δ.Βίτσας στο Βουκουρέστι για το Κοινό Ευρωπαϊκό Σύστημα Ασύλου
7 Φεβρουαρίου 2019
Ο Χ.Αθανασίου στη βουλή για τον νησιωτικό ΦΠΑ
8 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση και Αίτημα Παρέμβασης από το Βουλευτή  Σάμου κ. Δ. Σεβαστάκη προς τον Επίτροπο Ε.Ε για τη Μετανάστευση κ. Δ. Αβραμόπουλο

Μοιράσου το άρθρο:

Με επείγουσα αναλυτική Επιστολή, ο Βουλευτής νομού Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης ενημέρωσε τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια, για την κατάσταση στη Σάμο, λόγω της συνεχιζόμενης προσφυγικής-μεταναστευτικής έντασης στο νησί. Με την επιστολή, που εστάλη στις 6-2-2019, ο Βουλευτής Σάμου ζητά την παρέμβαση του  Έλληνα Επιτρόπου για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των έντονων προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών στη Σάμο, σε μια κρίσιμη περιοχή της ελληνικής επικράτειας, η οποία βρίσκεται στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης τον ενημερώνει πλήρως και για όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Για την κρισιμότητα του θέματος ο κ. Σεβαστάκης έκανε σειρά συναντήσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον  Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, με Έλληνες Ευρωβουλευτές, καθώς και με αναφορά στο ζήτημα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ τέλος έφερε το θέμα εκ νέου και στη Βουλή με τη διαδικασία της Επίκαιρης Ερώτησης (1-2-2019)

Μοιράσου το άρθρο: