Στη Λέσβο από σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα
3 Ιουλίου 2019
ΤΕ ΚΚΕ Σάμου : “Για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σάμο”
3 Ιουλίου 2019

Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ.

Μοιράσου το άρθρο:

 

Τη Δευτέρα 1/7 ο υποψήφιος βουλευτής Γ.Πέρρος περιόδευσε μαζί με πολυπληθές κλιμάκιο του ΚΚΕ στα καταστήματα του Καρλοβάσου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας μίλησε στην προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Καρλοβάσου όπου χαιρέτησαν οι υποψήφιες Β. Βρυνιώτη και Έρη Ρίτσου.

Την Τρίτη 2/7 πραγματοποιήθηκε περιοδεία στον εμπορικό δρόμο του Βαθιού με επικεφαλής το Γ. Πέρρο. Το απόγευμα έγινε η προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα. Χαιρετισμό απηύθυναν η υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, Έρη Ρίτσου και η υποψήφια στο Νομό Σάμου, Βασιλική Βρυνιώτη.

Η Έρη Ρίτσου κάλεσε το λαό του νησιού να ενισχύσει το ΚΚΕ και να εκλέξει ανεπιφύλακτα κομμουνιστή βουλευτή γιατί μόνο έτσι θα υπάρχει λαϊκή αντιπολίτευση και θα ακούγεται η φωνή των νησιών μας στη βουλή.

Η Βασιλική Βρυνιώτη απηύθυνε ιδιαίτερο κάλεσμα στη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων. Απαρίθμησε τους δεκάδες λόγους που έχουν να στηρίξουν το ΚΚΕ ώστε την επόμενη να είναι δυνατή η δική τους φωνή. Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της υγείας που τον 21ο αιώνα με την τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας, καταντά ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα και με τα γνωστά επικίνδυνα προβλήματα για την υγεία του λαού στο νησί μας. Επανέλαβε τις σταθερές θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία και τόνισε πως αυτές θα είναι ίδιες και την επόμενη μέρα και θα αποτελούν αιχμή των διεκδικήσεων του λαού.

Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής, Γιώργος Πέρρος.

Ο Γιώργος Πέρρος ανέπτυξε τις θέσεις του ΚΚΕ και τόνισε οτι «ο λαός δεν πρέπει να αγωνιά ποιός θα είναι κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να ξεπλύνει και να αναστήσει τη ΝΔ. Γι’ αυτό κανείς να μην υποκύψει στα ψεύτικα διλήμματα που βάζουν. Αυτό που θα πρέπει να τον απασχολεί είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα για να δυναμώσουν οι αγώνες στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας».

Κάλεσε τους Σαμιώτες να μην υποκύψουν στη λογική του μικρότερου κακού γιατί αυτό, όπως απέδειξε με παραδείγματα και από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μας οδήγησε πάντα σε μεγαλύτερο κακό. Αναφέρθηκε εκτενώς στο προσφυγικό  – μεταναστευτικό και τις κρυστάλλινες και σταθερές θέσεις του ΚΚΕ για το ζήτημα. Αναφερόμενος στη ΝΔ και τις θέσεις της για το προφυγικό – μεταναστευτικό είπε οτι «κοροϊδεύουν το λαό του Βαθιού και του Πυθαγορείου γιατί πουθενά δεν θέτουν ζήτημα να κλείσουν τα  στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα hotspot. Πουθενά δε λένε να μη γίνει νέο hotspot. Μιλούν για αποσυμφόριση όταν η ΕΕ την οποία προσκυνούν απαγορεύει την οποιαδήποτε μετακίνηση, δίνουν τεράστια ποσά για να τους εγκλωβίζουν εδώ. Κουβέντα δε λένε για τις ΜΚΟ που καρπώνονται δισεκατομμύρια ευρώ και ο ρόλος τους είναι επικίνδυνος. Δημιουργούν σκόπιμα θολούρα στον κόσμο για να μπορούν, όταν βγουν στην κυβέρνηση, να συνεχίσουν ο,τι ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Είναι υπόλογη στο λαό του νησιού η ΝΔ γιατί προσπαθεί να τον κοροϊδέψει για μια ακόμα φορά. Άλλα έλεγαν στις κινητοποιήσεις του σαμιώτικου λαού για το προσφυγικό κι άλλα λένε τώρα και αυτά είναι τα πραγματικά τους σχέδια». Ο Γιώργος Πέρρος αναφέρθηκε στις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας καθώς και στα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα του νησιού. Κλείνοντας, κάλεσε το λαό να αποφασίσει στις 7 Ιούλη με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη για την επόμενη μέρα και πως έχει μεγάλη σημασία να είναι ενισχυμένη η δύναμη που είναι σταθερά δίπλα στο λάο, μπροστά στα δύσκολα, η δύναμη που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Να ενισχυθεί το ΚΚΕ και στην κάλπη με την ανάδειξη κομμουνιστή βουλευτή στο νομό και στους αγώνες την επόμενη μέρα. Είπε πως «η μόνη πραγματικά κερδισμένη ψήφος είναι αυτή στο ΚΚΕ… σε αυτο καράβι των ταλάντευτων αγώνων καλούμε το λαό να μπαρκάρει με αρχικαπετάνιο το ΚΚΕ».

Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών συνεχίζεται με πλούσια δραστηριότητα ως την τελευταία ημέρα.

Μοιράσου το άρθρο: