Ιατρείο για επείγοντα περιστατικά και απολυμάνσεις σε Καλλονή, Αγία Παρασκευή και Πολιχνίτο
31 Μαρτίου 2020
Δήμος Μυτιλήνης: “Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε αβοήθητοι”
31 Μαρτίου 2020

Δωρεά από “Γιατρούς χωρίς σύνορα” και “Ηλιαχτίδα” στο νοσοκομείο Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Δωρεά σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και στολές υψηλής προστασίας στο νοσοκομείο Μυτιλήνης από τους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα» που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την «Ηλιαχτίδα-ΑΜΚΕ».

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που παραδόθηκε από τους «Γιατρούς χωρίς σύνορα»  στο Παιδιατρικό Τμήμα περιλαμβάνει: 2 πιεσόμετρα φορητά, 1 ζυγαριά εδάφους, 1 βρεφοζυγός, 1 επιτοίχιο ωτοσκόπιο, 1 αναρρόφηση, 3 ωτοσκόπια φορητά, 1 Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο.

Οι στολές υψηλής προστασίας που παραδόθηκαν από την «Ηλιαχτίδα-ΑΜΚΕ» ανέρχονται σε 70 τεμάχια είναι τύπου Tyvek και θα χρησιμοποιηθούν ως προστασία από το προσωπικό μας στα πλαίσια χειρισμού περιστατικών covid 19.

Θερμές ευχαριστίες για την πρωτοβουλία τους την δωρεά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης εξέφρασε η διοίκηση του νοσοκομείου τονίζοντας ότι: “Μέσα στην πρωτοφανή περίπτωση της πανδημίας covid 19, που ζει ταυτόχρονα όλος ο κόσμος αναδύονται τα χαρακτηριστικά του ανθρωπισμού, της αλληλοβοήθειας και της κοινωνικής ευθύνης. Η συνεισφορά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση που εδραιώνει δυναμική ενότητας στην αντιμετώπιση της κρίσης. Ευελπιστούμε στην συνέχεια αντίστοιχων αξιέπαινων πράξεων.”

Μοιράσου το άρθρο: