Εκδήλωση για την ζωή των ΑμεΑ στην ακριτική Λήμνο
10 Απριλίου 2019
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις αγροτικές επιδοτήσεις του 2019
11 Απριλίου 2019

Δηλώσεις στο ΕΛΓΑ για τις ζημιές από αγριοκούνελα στη Λήμνο

Μοιράσου το άρθρο:

Δηλώσεις στον ΕΛΓΑ για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι παραγωγοί της Λήμνου από τα αργιοκούνελα μπορούν να καταθέτουν μέχρι τις 23/4/2019 και συγκεκριμένα μπορούν να δηλώσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί από άγρια κουνέλια σε καλλιέργειες σιτηρών.

Οι δηλώσεις θα γίνονται στα γραφεία των ανταποκριτών του Ε.Λ.Γ.Α. της κάθε Δημοτικής Ενότητας όπου βρίσκονται οι καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιά. Τα τέλη εκτίμησης είναι 0,50 Ευρώ το στρέμμα.

Απαραίτητα στοιχεία : 1) Αστυνομική Ταυτότητα 2) Α.Φ.Μ. 3) Τραπεζικός Λογαριασμός 4) Τοποθεσίες και έκταση αγροτεμαχίων όπως δηλώνονται στο Ο. Σ. Δ. Ε. (Αντίγραφο δήλωσης Ο. Σ. Δ. Ε.  έτους 2019 ή  ελλείψει αυτού, αντίγραφο έτους 2018 με τις τυχόν τροποποιήσεις για το τρέχον έτος)

Επειδή οι δηλώσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά και οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί θα πρέπει να προσέρχονται στους ανταποκριτές από τις πρώτες ημέρες της προθεσμίας και όχι στο τέλος αυτής όπως συνηθίζεται, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή.

Για τις υπόλοιπες καλλιέργειες, δεδομένου ότι οι ζημιές εξελίσσονται, οι αντίστοιχες ημερομηνίες δηλώσεων θα δοθούν τέλη Μαΐου.

 

Μοιράσου το άρθρο: