Οι Λέσβιοι Ηλίας Ψυρούκης και Ηλίας Θεοδωρίδης στην εκτόξευση του ελληνικού δορυφόρου στη Γαλλία
6 Φεβρουαρίου 2019
Σε ημερίδα για το παρεμπόριο ο Χ.Αθανασίου
6 Φεβρουαρίου 2019

Θετικά αποτελέσματα από τη συνάντηση αγροτών της Ανεμώτιας με το δήμο για το αγροτικό οδικό δίκτυο

Μοιράσου το άρθρο:

Η ομόνοια και η ένωση των αγροτών της Ανεμώτιας για ένα κοινό σκοπό , την αποκατάσταση του κατεστραμμένου αγροτικού δικτύου της περιοχής τους , έφερε καρπούς. Σε συνάντηση που είχε σήμερα αντιπροσωπεία του αγροτικού συλλόγου Ανεμώτιας  , με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Κώστα Κατσαρό , πήραν τη δέσμευση ότι άμεσα μηχανικοί του δήμου θα ανέβουν στην περιοχή για να δρομολογηθεί η αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ανεμώτιας Σταύρος Μαντατής , παρέδωσαν στον αντιδήμαρχο ένα υπόμνημα με αναλυτική καταγραφή και φωτογραφίες των σημείων εκείνων του οδικού δικτύου που χρίζουν αποκατάσταση, όπως και τηλέφωνα αγροτών που βρίσκονται στις συγκεκριμένες περιοχές προκειμένου από κοντά να βοηθήσουν στο έργο εντοπισμού των σημείων εκείνων και προγραμματισμού για την αποκατάστασή τους.

Πολλά από τα σημεία του αγροτικού οδικού δικτύου έχουν να καθαριστούν χρόνια είπε ο κύριος Μαντατής και αυτό επιδεινώνεται από την κακοκαιρία όπως έγινε και τις  προηγούμενες ημέρες.

      

Οι εκπρόσωποι των αγροτών όμως δεν έμειναν μόνο εκεί. Ζήτησαν από τον κύριο Κατσαρό την αποκατάσταση του παλιού και κατεστραμμένο δικτύου άρδευσης που υπάρχει στην περιοχή τους για να μπορούν να αξιοποιούν στα χωράφια τους το νερό από τα μικροφράγματα της περιοχής. Όπως τους είπε ο κύριος Κατσαρός , χωρίς μελέτη τώρα  δεν προλαβαίνουν ένα πρόγραμμα του περιφερειακού προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά θα μπουν σε προτεραιότητα όταν το πρόγραμμα ξανανοίξει. Και άλλες περιοχές περιμένουν το νέο πρόγραμμα όπως η Γέρα,  και το Ίππειος .

Ο κύριος Κατσαρός επεφύλαξε και μια έκπληξη  στους εκπροσώπους της Ανεμώτιας καθώς όπως τους ενημέρωσε σε ένα μήνα περιμένουν θετικές εξελίξεις από την Αθήνα για το γήπεδο του Ατρόμητου , καθώς αναμένεται να εγκριθεί η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο του χωριού.

Μοιράσου το άρθρο: