Νέο ΔΣ στον Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού
16 Οκτωβρίου 2019
Χ.Αθανασίου:”Δεν πρόκειται να δημιουργηθεί άλλο ΚΥΤ στη Λέσβο”
16 Οκτωβρίου 2019

Έκτακτο δρομολόγιο προς Καβάλα για κάλυψη της εμπορευματικής κίνησης

Μοιράσου το άρθρο:

Την δρομολόγηση έκτακτου ακτοπλοϊκού δρομολογίου για τη σύνδεση του Βορείου Αιγαίου με την Καβάλα, για την κάλυψη των αναγκών και της εμπορευματικής κίνησης με την Βόρεια Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του Επιμελητηρίου Λέσβου. Συγκεκριμένα, με έγγραφη παρέμβασή του στις 14 Οκτωβρίου 2019 προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, ζήτησε την εκτέλεση τουλάχιστον ενός επιπλέον δρομολογίου εβδομαδιαίως, μεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου και της Βόρειας Ελλάδας.

Ήδη μετά τη βλάβη του Ro/Ro ‘’ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ’’ το Επιμελητήριο είχε αντιδράσει άμεσα στις 28 Αυγούστου, με αποστολή στο Υπουργείο, εγγράφου για αντικατάστασή του, έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη και επανέλθει στην ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη – Λήμνο – Λέσβο – Χίο.

Μετά και από την δεύτερη παρέμβαση του Επιμελητηρίου, ικανοποιήθηκε το αίτημα με την δρομολόγηση έκτακτου ακτοπλοϊκού δρομολογίου για τη σύνδεση του Βορείου Αιγαίου με την Καβάλα, για την κάλυψη των αναγκών και της εμπορευματικής κίνησης με την Βόρεια Ελλάδα.

Μοιράσου το άρθρο: