Διοργανώνουν άσκηση ετοιμότητας
18 Ιανουαρίου 2019
Ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου
18 Ιανουαρίου 2019

Νωρίτερα φέτος  η δρομολόγηση του  BLUESTAR  στην Σάμο

Μοιράσου το άρθρο:

Με μεγάλη ικανοποίηση  άκουσαν οι σαμιώτες την είδηση της δρομολόγησης των σύγχρονων πλοίων BLUESTAR 1 και 2, από 17 Μαρτίου 2019 και μέχρι 31 Οκτωβρίου 2019  στην γραμμή Πειραιά – Σάμος που δικαιώνει ένα πάγιο αίτημα για την σύνδεση της Σάμου με τα Δωδεκάνησα.Τα πλοία θα προσεγγίζουν το λιμάνι του Μλαγαρίου στην Σάμο  και ταυτόχρονα θα υπάρχει σύνδεση με Κω – Σύμη και Ρόδο.

«Η ανακοίνωση της έναρξης δρομολογίου από τα μέσα Μαρτίου απευθείας από και προς Σάμο χωρίς ενδιάμεσο προορισμό και μάλιστα με πλοία που συγκαταλέγονται στα καλύτερα της Ελληνικής ακτοπλοϊας, όπως είναι τα BLUESTAR 1 και 2, είναι είδηση που γέμισε όλους εμάς τους νησιώτες με χαρά. Η σύνδεση επίσης με Κω και Ρόδο μέσω αυτών των δρομολογίων είναι και αυτή ιδιαίτερα σημαντική.

Εκπροσωπώντας το σύνολο των κατοίκων των νησιών μας θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην πλοιοκτήτρια εταιρεία και να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι για μας που ζούμε και επιχειρούμε στις δύσκολες συνθήκες που η νησιωτικότητα δημιουργεί, η συνεχής βελτίωση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας μας που γίνεται πράξη το τελευταίο διάστημα», αναφέρει στην επιστολή του ο Αντιπεριφεριάρχης Σάμου 

 

Μοιράσου το άρθρο: