Καταγγελία από την Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (ΔΗ.ΠΑ.Κ.) Ιατρών Λέσβου
17 Ιουλίου 2019
Παραμένει το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Παιδιατρική Κλινική της Σάμου
17 Ιουλίου 2019

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τέσσερις από τους έξι γιατρούς που είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών

Μοιράσου το άρθρο:

 

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τέσσερις   από τους έξι  γιατρούς που οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή λίγο μετά τις 4 το απόγευμα για την υπόθεση της έκδοσης πλαστών γνωματεύσεων σε μετανάστες. Οι συγκεκριμένοι γιατροί όπως αποδείχτηκε δεν είχαν καμία  άμεση εμπλοκή με την υπόθεση. Πρόκειται για έναν παθολόγο  δύο ορθοπεδικούς και έναν χειρουργό που υπηρετούσαν στο Νοσοκομείο της Σάμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή η νοσηλεύτρια που κατηγορείται για δωροδοκία . Η ακροαματική διαδικασία όλων των φερομένων ως εμπλεκόμενων στην υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο αν ζητηθεί και παράταση για την απολογία κάποιων που τους έχει απαγγελθεί κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Αυτή την ώρα κρατούνται  δύο γιατροί μια νοσηλεύτρια άλλος ένας υπάλληλος και δύο μεταφραστές στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου.

Στο κύκλωμα φαίνεται, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία,  δρούσαν πολλά άτομα ενώ κυρίως για δωροδοκία κατηγορούνται ένας χειρουργός, μια νοσηλεύτρια και ένας μεταφραστής.

Η επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στη Σάμο για την εξάρθρωση του κυκλώματος,  έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και με πλήρη μυστικότητα παρακολουθούνταν οι κινήσεις των εμπλεκομένων  μέχρι να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία για την σύλληψη των φερομένων ως εμπλεκόμενων στην υπόθεση. 

 

Μοιράσου το άρθρο: