Χωρίς αστική η πόλη της Σάμου για μια εβδομάδα.
28 Ιανουαρίου 2019
Ετοιμάζονται για την μεγάλη Πανσαμιακή απεργία για το μεταναστευτικό
28 Ιανουαρίου 2019

Ενοχλήθηκαν από τα σχόλια του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή

Μοιράσου το άρθρο:

Φανερά ενοχλημένοι  οι αστυνομικοί της Σάμου με επιστολή τους προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Ταξίαρχο κ. Ελευθέριο Ντουρουντού,  αναφέρονται στα σχόλια που δέχτηκαν από τον ίδιο ως προς την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.

Συγκεκριμένα η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, με αφορμή την επιχείρηση που έγινε πριν λίγες ημέρες στο ΚΥΤ Σάμου, προκειμένου να εντοπίσουν άτομα  για τους οποίους υπάρχει απορριπτική απόφαση ασύλου σε β΄βαθμό , αναφέρουν ότι δέχτηκαν σχόλια ως προς τον επαγγελματισμό τους όταν όπως δηλώνουν έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι διαθέτουν και επαγγελματική κατάρτιση και ψυχή και σθένος, αλλά πάνω απ’ όλα έχουν φιλότιμο, ήθος και αξιοπρέπεια. Μάλιστα στην επιστολή τους προς τον κ Ντουρουντού  αφήνουν αιχμές για έλλειψη επαγγελματισμού από την πλευρά του ίδιου αφού τους ειδοποίησε λίγες μόλις ώρες πριν την επιχείρηση που θα γινόταν στο ΚΥΤ.

Αναλυτικά στην  επιστολή της, η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Σάμου, αναφέρει:

Κύριε Γενικέ

Την Τετάρτη, 23/01/2019, πραγματοποιήθηκε στο Κ.Υ.Τ. Σάμου συντονισμένη επιχείρηση της Δ.Α.Σάμου, υπό την εποπτεία σας, προς εντοπισμό αλλοδαπών ατόμων για τους οποίους υφίσταται απορριπτική απόφαση ασύλου σε Β΄ βαθμό. Στην εν λόγω επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις από όλες τις Υπηρεσίες του νησιού, στις οποίες γνωστοποιήθηκε περί ώρα 22:30΄ της προηγούμενης, ότι έπρεπε να προσέλθουν για υπηρεσία περί ώρα 05:30΄ της επόμενης ημέρας και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά το πέρας της επιχείρησης οι συνάδελφοι έγιναν δέκτες των υποτιμητικών σας σχολίων, ως προς την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό τους.


Κύριε Γενικέ

Οι αστυνομικοί της Δ.Α. Σάμου, έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι διαθέτουν και επαγγελματική κατάρτιση και ψυχή και σθένος, αλλά πάνω απ’ όλα έχουν φιλότιμο, ήθος και αξιοπρέπεια. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος που δεν λειτούργησε με επαγγελματισμό, είναι όποιος τους ειδοποίησε για μια επιχείρηση ευρείας κλίμακας την τελευταία στιγμή, ανακαλώντας παρανόμως ημερήσιες αναπαύσεις.

   
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας καταστήσουμε σαφές, ότι από την πλευρά μας δεν θα δεχθούμε συμπεριφορές που προσβάλουν τα μέλη μας και παρανομούν σε βάρος τους.”

 

Μοιράσου το άρθρο: