Επίσκεψη στο Μουσείο Μαστίχας: ομάδα προσφύγων ανακαλύπτει τον πολιτισμό της μαστίχας
7 Ιουνίου 2017
Διαμαρτυρία κατοίκων Σούδας- Κάστρου για τον καταυλισμό προσφύγων
7 Ιουνίου 2017

Σχολές ιστιοπλοΐας τριγώνου ΝΟ Χίου

Μοιράσου το άρθρο:

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, για μια ακόμη χρονιά,  λειτουργεί θερινά τμήματα με μονοθέσια σκάφη optimist και laser για παιδιά ηλικίας από 6 ετών με κατηγορίες αρχαρίων, προαγωνιστικής, αγωνιστικής αλλά και τμήματα ενηλίκων με μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια σκάφη.
Κύριος σκοπός των θερινών τμημάτων είναι η γνωριμία με το άθλημα, με μια σειρά προπονήσεων για να μπορέσει το παιδί να αφομοιώσει τις βασικές αρχές που θα χρειαστεί για να κάνει ιστιοπλοΐα.
Κάνοντας ιστιοπλοΐα μαθαίνεις να αγαπάς την θάλασσα, να την σέβεσαι, να μην την φοβάσαι, έρχεσαι κοντά στην φύση, αποκτάς αυτοπεποίθηση και έλεγχο αφού γίνεσαι καπετάνιος στο σκάφος σου και αργότερα στη ζωή σου.
Αποκτάς γνώσεις περί μετεωρολογίας, ναυτικής τέχνης, στρατηγικής, υλικών ενώ παράλληλα γυμνάζεσαι κι αθλείσαι. Φυσικά εκτός από το πρόγραμμα προπονήσεων δεν θα λείπουν δραστηριότητες ψυχαγωγίας για να περάσουν κοντά μας τα παιδιά ένα ευχάριστο καλοκαίρι.
Τα θερινά τμήματα ξεκινούν στις 19 Ιουνίου 2017 και θα ολοκληρωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου 2017.
Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλέφωνα: 6948183618 & 6972086365 ή στη γραμματεία του τμήματος ιστιοπλοΐας στην οδό Κλεάρχου Νενητούση 1, Μπέλα Βίστα.

Μοιράσου το άρθρο: