Ξεκίνησε η χρήση του νέου ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης στις Ράχες Ικαρίας
12 Μαρτίου 2019
Με επιτυχία έγιναν σήμερα oi Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στην Αγιάσο
18 Μαρτίου 2019

5ος Αγώνας δρόμου Γυναικών την Κυριακή, 17/3- κλειστή η Προκυμαία

Μοιράσου το άρθρο:

Πραγματοποιείται την Κυριακή 17 Μαρτίου ο 5ος αγώνας δρόμου Γυναικών που διοργανώνεται από το Σύλλογο Αθλητών Υγείας, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.
Η ώρα εκκίνησης είναι στις 11.00 το πρωί από το ύψος του Δημαρχείου Χίου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός σε έναν αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων όπου όσες γυναίκες πάρουν μέρος συμμετέχουν με δική τους ευθύνη· ενώ οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις.
Το Σάββατο 16 Μαρτίου από τις 10.00 το πρωί έως στη 1.00 μ.μ. θα παραδίδεται μπροστά από το Δημαρχείο Χίου ο φάκελος του αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής και το μπλουζάκι με τα λογότυπα του αγώνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου την Κυριακή το πρωί από ώρα 10:55 ως 12:20, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας από την πύλη του Ναυτικού Ομίλου Χίου (οδός Κόκκαλη) ως το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου (οδός Νεωρείων), θα παραμείνει κλειστό, με σκοπό την ασφαλή χρήση από τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό συμμετεχόντων στον Αγώνα 5ο Chios Women’s Run.
Σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ κατά τις συγκεκριμένες προαναφερθείσες ώρες.

Μοιράσου το άρθρο: