Ο Παναγιώτης Χριστόφας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
16 Σεπτεμβρίου 2019
Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα στην Παιδική Χορωδία Μυτιλήνης Animato
16 Σεπτεμβρίου 2019

Γράψτε την δική σας ιστορία ως «εθελοντές» στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου

Μοιράσου το άρθρο:

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, ο ΣΕΓΑΣ και οι ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου & Λέσβου με συνδιοργανωτές τις Περιφέρειες Βορείου & Νοτίου Αιγαίου & το Δήμο Μυτιλήνης, διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 28και 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τους «31ουςΑιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου».

Ο θεσμός των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου είναι μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή, που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί και αποτελεί το αθλητικό γεγονός της χρονιάς  για τα νησιά και την νεολαία του Αιγαίου Πελάγους. Στους φετινούς αγώνες θα συμμετάσχουν  περίπου 500 άτομα (αθλητές-τριες, ΑμεΑ, συνοδοί, προπονητές, αθλητικοί παράγοντες, κριτές κ.α.) από τα 43 σωματεία στίβου των νησιών του Αιγαίου και από τα σωματεία και σχολεία ΑμεΑ. Διοργανωτές και Συνδιοργανωτές προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία και οι αθλητικές αποστολές που θα λάβουν μέρος και θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Μυτιλήνης, να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας.

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου καλεί τους Μυτιληνιούς πολίτες να συμμετέχουν σ’ αυτή  τη Γιορτή του αθλητισμού & πολιτισμού του Αιγαίου και να συνδράμουν , προσφέροντας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς, τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Οι υποψήφιοι εθελοντές θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την απαραίτητη αίτηση με τα στοιχεία τους, στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ (Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τηλ. -fax: 2251026453, e-mail [email protected]) ή στον Υπεύθυνο Συντονιστή Εθελοντών κ. Γιάννη Τσεκούρα (τηλ. επικ. : 6977488951& e-mail [email protected]) ή στο Facebook: Ε.Α.Σ. Σεγας Λέσβου (inbox) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 . Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί T-Shirt με το λογότυπο των αγώνων, βεβαίωση συμμετοχής και εθελοντικής προσφοράς, ειδική διαπίστευση καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα.

 

Μοιράσου το άρθρο: