Δεκτή από τις Αρχές της Χίου, η “χάλκινη” ομάδα Νέων υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ
24 Ιουλίου 2020
Χρυσή η Μ. Κάσσου στα 3.000 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18
27 Ιουλίου 2020

Γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου στην Αθλητική Ένωση Λήμνου

Μοιράσου το άρθρο:

Την δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, το οποίο μάλιστα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών 2020-2021, ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Λήμνου.
Μετά από ώριμη σκέψη και σωστή προετοιμασία το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε ότι πλέον ήρθε ο καιρός να εμφανιστεί στη Λήμνο μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλη την Ελληνική επικράτεια με περίπου 80 ομάδες. Υπήρξε και στο παρελθόν προσπάθεια για σύσταση ανάλογης ομάδας απο το Lemnos F.C., η οποία όμως δεν ευδοκίμησε.
Η αρχή έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου στο νησί της Λήμνου με το παράρτημα υποδομής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Σαπφώ Λέσβου, με σκοπό κάποια στιγμή η ομάδα αυτή να γίνει αυτόνομη. Φυσικά και η συμπαράσταση της ομάδας της Μυτιλήνης ήταν και θα είναι σημαντική καθ’ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, καθώς οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές.
Η προετοιμασία της νέας ομάδας του νησιού μας θα αρχίσει στα μέσα Αυγούστου σε αναμονή των εξελίξεων στη χώρα στον τομέα της υγείας. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Α.Ε Λήμνου “μετά χαράς θα θέλαμε να υποδεχθούμε και νέα κορίτσια σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, τα οποία θα πλαισιώσουν τον κορμό, που ήδη υπάρχει και προετοιμάζεται πυρετωδώς. Για αυτό το λόγο θα υπάρχουν και εγγραφές νέων κοριτσιών τα οποία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στα παρακάτω τηλέφωνα.
Ευχόμαστε αυτό το νέο ξεκίνημα να βρει συμπαραστάτες εδώ στον τόπο μας, γιατί η βοήθεια όλων θα μας είναι υπερπολύτιμη και επιθυμούμε αυτό το όνειρο να διαρκέσει. Το νησί της Λήμνου έχει άπειρες ομορφιές, στο χέρι μας είναι να δημιουργηθεί άλλη μία.”
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Προπονήτρια Μαρία Μπουλέτου 6973676468 κ Πρόεδρος Ισίδωρος Καραγιάννης 6946714783

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: