Δίκασε τους άρχοντες του νησιού ο… Καδής
4 Μαρτίου 2019
“Καθαρή Δευτέρα” στην Σκάλα Ερεσού
4 Μαρτίου 2019

Με αρκετές συμμετοχές ο 3ος Ημιμαραθώνιος της Σάμου

Μοιράσου το άρθρο:

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ημιμαραθώνιος  «Πυθαγόρας ο Σάμιος», που διοργάνωσαν ο Δήμος Σάμου και ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. σε συνεργασία με την 79 ΑΔΤΕ, τον ΕΟΠΣ Σάμου και το τμήμα στίβου του αθλητικού συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σάμου .

Η εκκίνηση για τους 72 αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος  δόθηκε στην είσοδο του Αρχαιολογικού χώρου του Ηραίου όπου νωρίτερα έγινε η  Τελετή Αφής της φλόγας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ωκυρρόη η Σαμία».

Ο τερματισμός έγινε στην Πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη  με πρώτους τους Νίκο Τσιδώνη, με τον εκπληκτικό χρόνο 1:19:31, Δημήτρη Σκαπέτη με 1:20:09 και  Πολυχρόνη Μυλωνά με 1:23:52.

Παράλληλα  με τον ημιμαραθώνιο πραγματοποιήθηκε  αγώνας δρόμου 4χ.λ.μ με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Θεμ. Σοφούλη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Τροχαία Σάμου και το Λιμεναρχείο Σάμου, είχαν την επίβλεψη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενώ η Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου πάντα δίπλα για τυχόν έκτακτη ανάγκη, όπως επίσης και ασθενοφόρο της 79 ΑΔΤΕ.

Μοιράσου το άρθρο: