“Έφυγε” ο Ε. Αρώνης, Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
3 Ιουλίου 2020
Δεσμεύσεις για το σχολείο της Βρίσας
3 Ιουλίου 2020

Στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» η αναβάθμιση του γηπέδου Αγιάσου

Μοιράσου το άρθρο:

Υπογράφηκε σήμερα η χρηματοδότηση του έργου «Εργασίες αναβάθμισης και επισκευής Δημοτικού γηπέδου Αγιάσου», συνολικού προϋπολογισμού 588.283,23 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, των υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης, αλλά και την συμβολή του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή κ. Χαράλαμπου Αθανασίου.

Με την υλοποίηση του έργου, δίνεται η δυνατότητα της χρήσης του γηπέδου, για αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών, αλλά και  πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το έργο θα συμβάλει περαιτέρω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με την προώθηση της ενασχόλησή της νεολαίας με τον αθλητισμό, αλλά και με σημαντικό όφελος για την τοπική κοινωνία της Αγιάσου.

Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή “ένα ακόμα έργο έρχεται να προστεθεί στα έργα που υλοποιούνται από την νέα δημοτική αρχή, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί και να εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις για έργα και παρεμβάσεις που συμβάλλουν στη συνολική ανάπτυξη του Δήμου μας.”

 

Μοιράσου το άρθρο: