Η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» καταγγέλλει πλαστογραφία σε βάρος της κοινότητας Μυτιλήνης
7 Σεπτεμβρίου 2020
Σταδιακή επαναλειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λέσβο
7 Σεπτεμβρίου 2020

Συγχαρητήρια Β. Χοχλάκα σε Ελένη Λεβεντέλλη

Μοιράσου το άρθρο:

Η Ελένη Λεβεντέλλη χάρισε στη Λέσβο μια ακόμα μεγάλη αθλητική διάκριση, με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο τετραπλό σκιφ, στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.

Η Πρόεδρος Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα σε δήλωσή της συγχαίρει την πρωταθλήτρια και τονίζει: “Παρότι μόλις 16 ετών, η συμμετοχή της στο κορυφαίο αθλητικό επίπεδο και μάλιστα συναγωνιζόμενη αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής κωπηλασίας για σπουδαίες επιτυχίες και στο μέλλον.
Της εύχομαι προσωπικά να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και να την καμαρώσουμε πολύ σύντομα, ξανά, στο βάθρο μιας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης, όπως κατά την περσινή χρονιά με τα δύο χρυσά της μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Αποτελεί δέσμευσή μας, ως Σύνδεσμος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού νήσου Λέσβου, να παραμείνουμε στο πλευρό όλων των αθλητών και των αθλητριών μας, που εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο τη Λέσβο και το εθνόσημο σε κάθε γωνιά της Γης.”

Μοιράσου το άρθρο: