Το χρυσό κορίτσι του ΝΟΜ τίμησε ο δήμαρχος Μυτιλήνης
16 Σεπτεμβρίου 2019
Φτου και Βγαίνω! στη Λέσβο – Εκδήλωση εργαστήριο για εκπαιδευτικούς
16 Σεπτεμβρίου 2019

Τους αγώνες σκυταλοδρομίας προτίθεται να στηρίξει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Στο δρομικό γεγονός «Lesvos Relay 2019», που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Δρομέων Λέσβου στις 14 και 15 του Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στην αλλαγή σκυτάλης που έγινε στον Μόλυβο με προορισμό τη Συκαμιά, παρευρέθηκε η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αφροδίτη Βατή, υποδεχόμενη τους δεκάδες δρομείς έξω από το Δημοτικό Σχολείο Μήθυμνας. Τους δρομείς κατά την αλλαγή σκυτάλης που έγινε στον «σταθμό» του Μανταμάδου την Κυριακή, υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανδρέας Αξής με αμφότερους τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής να εκφράζουν την πρόθεσή τους να ενισχύσουν άμα την ανάληψη των καθηκόντων τους διοργανωτές.

Εξάλλου το «Lesvos Relay 2019» είναι μία διοργάνωση που έχει όλα τα φόντα να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί στο αθλητικό καλεντάρι και της Δυτικής Λέσβου.

Tο «Lesvos Relay 2019» διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και με την στήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, των Γιατρών του Κόσμου,της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Μυτιλήνης, του Επιμελητηρίου Λέσβου και της Hertz Hellas και την την υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σκυταλοδρομία του νησιού που καλύπτει συνολικά 320 χιλιόμετρα και διανύει 40 διαδρομές! Σε κάθε σταθμό, ο/η δρομέας του προηγούμενου σταθμού παραδίδει μια σκυτάλη στον/στην επόμενο/η δρομέα, μέχρι να καταλήξει η σκυτάλη στο σημείο εκκίνησης, την Πλατεία Σαπφούς στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης. Οι αλλαγές της σκυταλοδρομίας έγιναν σε οικισμούς ή άλλα χαρακτηριστικά σημεία του νησιού και κάθε δρομέας έτρεξε από 2 ως 15 χιλιόμετρα.

Μοιράσου το άρθρο: