Εγκρίθηκε η επαναδημοπράτηση του έργου αντικατάστασης αγωγού ομβρίων στη Λαγκάδα
7 Αυγούστου 2019
Εκπαιδευτικός προορισμός για ξένα πανεπιστήμια το γεωπάρκο της Λέσβου- Τον Αυγουστο στο νησί το πανεπιστήμιο του Πεκίνο
7 Αυγούστου 2019

Βράβευτηκαν οι πρωταθλητές της ζωής

Μοιράσου το άρθρο:

Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους Πανελληνίους Αγώνες Στίβου ΑμεΑ 2019, που πραγματοποιήθηκαν  στις 13 και 14 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του δήμου Λέσβου, Σταύρο Ψαρρόπουλο σε μια σεμνη τελετη στα γραφεια του ΝΠ.

 Επίσης, βραβεύτηκαν ο πρόεδρος – προπονητής, Ιωάννης Αντωνίου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κωνσταντίνα Δακουτρού του αθλητικού σωματείου ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, που υπηρετούν στις τάξεις της 98 ΑΔΤΕ Μεραρχίας  Αρχιπελάγους  για την πολύτιμη και αξιέπαινη προσφορά τους στον ειδικό αθλητισμό της χώρας μας.

Στη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του ο κ. Ψαρρόπουλος, αφού συνεχάρη τους αθλητές, τις αθλήτριες και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των ενασχολούμενων με τον ειδικό αθλητισμό, απ  όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, εξήρε το έργο τους και την πολύτιμη προσφορά τους και σημείωσε ότι η δύναμη και η προσπάθεια των παιδιών αποτελεί παράδειγμα για όλους .

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, κατά  διάρκεια της προεδρίας του, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική συνδρομή του δήμου Λέσβου και του ΝΠΔΔ, στο εξαίρετο και δύσκολο έργο των αθλητών, αθλητριών και μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ  για  την επιτυχή παρουσία τους στους αγώνες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και προπονητής της ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, Ιωάννης Αντωνίου, εξέφρασε τις θερμότατες ευχαριστίες προς τον κ. Ψαρρόπουλο, για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή προς τους αθλητές της ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχημένη παρουσία τους στου πανελληνίους αγώνες και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους σ ότι χρειάζονται.

Οι αθλητές και η αθλήτρια που βραβεύτηκαν είναι  οι κάτωθι:

Κίμων Θωμάκος, Μιχαήλ Μήλιος, Νικολέτα Κεφαλά, Δημοσθένης Αντωνίου, Χρήστος Μαρδιτσόπουλος, Θεόδωρος Χατζηπαναγιώτης, Παρμενίων Σφαμιδάκης και Κωνσταντίνος Σφαμιδάκης.

Μοιράσου το άρθρο: