Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα που άφησε πίσω του ο χιονιάς στη Β. Χίο (εικόνες)
20 Ιανουαρίου 2021
Διαμαρτυρήθηκαν με πεζοπορία μαθητές και γονείς της Χώρας Σάμου
20 Ιανουαρίου 2021

Αντιπεριφερειάρχης Σάμου: «Τα έργα αποκατάστασης θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει ΧΘΕΣ”. 

Μοιράσου το άρθρο:

Ως επιτακτική ανάγκη καταγράφει ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης, την υλοποίηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον φονικό σεισμό στην Σάμο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, τρεις μήνες μετά τον φονικό σεισμό η κατάσταση έχει φτάσει για τα καλά σε οριακό σημείο. «Η υπομονή έχει εξαντληθεί καθώς σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν κατ’ ιδίαν, είτε αυτές που έγιναν δημόσια, είτε σε τηλεδιασκέψεις με όλους τους υπεύθυνους της διαχείρισης αυτής της πρωτόγνωρα δύσκολης κατάστασης, προέκυψε η διάθεση χρημάτων που υποτίθεται ότι θα δίνονταν άμεσα και εφόσον ξεπεραστούν οι πάγιοι σκόπελοι της γραφειοκρατίας» τονίζει ο κ. Πανουράκης.

Επίσης αναφέρεται στα προβλήματα που υπάρχουν σε ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου που είναι κατεστραμμένο και τα λιμάνια αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα, σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις.

«Τα έργα αποκατάστασης θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει ΧΘΕΣ. Δεν επαιτούμε τίποτα, δεν παρακαλούμε, απλά διεκδικούμε τα αυτονόητα και ζητάμε όσα οι ίδιοι θα έπρεπε να είχαν την ευθιξία να πράξουν, αναλογιζόμενοι την τεράστια καταστροφή που υπέστη το νησί μας, όπως εξάλλου διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι. Αυτή είναι η τελευταία φορά που διεκδικούμε σ΄ αυτόν τον τόνο τα αυτονόητα και επικρίνουμε τακτικές που εκθέτουν τον κύριο Πρωθυπουργό», καταλήγει η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου.

Μοιράσου το άρθρο: