Ν. Χαρδαλιάς από τη Σάμο: Πρέπει να δουλέψουμε όλοι με επιμονή, υπομονή και όρους ασφάλειας
28 Ιουνίου 2020
Επισκέφτηκε τα χωριά της Σάμου ο περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου
30 Ιουνίου 2020

Ενημερώθηκαν για τα προγράμματα του ΕΟΤ από τον Γενικό Γραμματέα

Μοιράσου το άρθρο:

H πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου και οι  προοπτικές της  τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γεωργίου Στάντζου και του αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Μητσού με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

Ο κ. Φραγκάκης ανέλυσε τις προσπάθειες του ΕΟΤ για την καμπάνια προβολής της χώρας στο εξωτερικό και για τα εξειδικευμένα προγράμματα προβολής των νησιών και της Σάμου ειδικότερα. 

Επίσης, συζήτησαν το στρατηγικό πλαίσιο της ενίσχυσης των νησιών που επλήγησαν από το προσφυγικό ,όπως η Σάμος, αλλά και τα άλλα 4 νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. 

Ο Γενικός Γραμματέας αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου να επισκεφθεί το νησί εντός του καλοκαιριού.

«Ο ΕΟΤ αξιοποιεί τη χρηματοδότηση των 2 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Μετανάστευσης, τα όποια θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της εικόνας των νησιών προς τα έξω. Σκοπός του είναι, να συμβάλλει στην αλλαγή και τη δημιουργία ισχυρού brand των νησιών, με μια επιθετική καμπάνια, που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες», αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου και σημειώνει πως συμφώνησαν στο πλαίσιο αυτό και δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν στενά το επόμενο χρονικό διάστημα. 

 

Μοιράσου το άρθρο: