Χρυσό μετάλλιο για το ελαιόλαδο agasto organic 
25 Ιουνίου 2020
Στην Σάμο για λίγες ώρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
26 Ιουνίου 2020

Επιμελητήριο Σάμου: Οι επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην διαφημιστική προβολή των νησιών

Μοιράσου το άρθρο:

Στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας  προβολής των νησιών του Β. Αιγαίου  στην ελληνική αγορά που έχει ξεκινήσει από την Περιφέρεια  Β. Αιγαίου σχεδιάζονται διαφημιστικές τοποθετήσεις για τα νησιά της Π.Β.Α. σε εγχώριους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς, ώστε να γίνονται αναφορές στα νησιά, σε συνδυασμό με αντίστοιχες κληρώσεις δώρων (διαμονές και άλλες τουριστικές υπηρεσίες), που θα παρέχονται ως χορηγία από ενδιαφερόμενες τουριστικές επιχειρήσεις.

 Για το λόγο αυτό το  Επιμελητήριο Σάμου  καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στο τουρισμό, για τη δυνατότητα χορηγίας διαμονών ή και άλλων τουριστικών υπηρεσιών, οι οποίες θα προσφερθούν στο πλαίσιο της παραπάνω διαφημιστικής προβολής των νησιών.

Προκειμένου να συμπεριληφθούν οι χορηγίες στο διαφημιστικό πρόγραμμα θα πρέπει να σταλούν στη Δ/νση Τουρισμού Π.Β.Α. σε μορφή voucher, στο οποίο θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης και θα περιγράφεται αναλυτικά η προσφερόμενη υπηρεσία.

 

Μοιράσου το άρθρο: