Ενημερώθηκαν για τα προγράμματα του ΕΟΤ από τον Γενικό Γραμματέα
30 Ιουνίου 2020
Εκπτωση στις μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζητά το Κινημα Αλλαγής
30 Ιουνίου 2020

Επισκέφτηκε τα χωριά της Σάμου ο περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο:

Διήμερη υπηρεσιακή περιοδεία πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης  στην Σάμο  προκειμένου να  επισκεφτεί τα χωριά του νησιού, να συναντηθεί με τοπικούς φορείς, αιρετούς και κατοίκους του.  Έλαβε γνώση για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και ενημέρωσε για την εξέλιξη έργων και τον προγραμματισμό που υπάρχει για τα έργα που εκκρεμούν από την Περιφερειακή Αρχή. 

Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τους Σπαθαραίους, τον Πύργο, τους Κουμαραδαίους, τους Μαυρατζαίους, τη Χώρα όπου συνάντησε τον Αντιδήμαρχο Πυθαγορείου κ. Βασίλη Βαλκαμλή, το Καρλόβασι , τα Κοντέικα, τα Κουμέικα, στα οποία υπήρξε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Βολακάκη Δημήτρη και τον πρών Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλή, τον όρμο Κουμείκων, και τον Πλάτανο.

Στην πόλη της Σάμου πραγματοποίησε συναντήσεις με υπηρεσιακούς φορείς της Περιφέρειας, το Προεδρείο της κοινότητας Σαμίων και της κοινότητας Βαθέος παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Διονυσίου Γιώργου.

Επιπλέον, ο κ. Μουτζούρης επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο, τον Λιμενάρχη Σάμου, καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου. Στο Καρλόβασι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε συνάντηση και με τον Σύλλογο Οδηγών Ταξί της πόλης, ενώ επισκέφτηκε και εντυπωσιάστηκε από το Λαογραφικό Μουσείο Κουμείκων και την εξαιρετικά πετυχημένη προσπάθεια των κατοίκων να δημιουργήσουν ένα τόσο σημαντικό χώρο πολιτιστικής κληρονομιάς

Μοιράσου το άρθρο: