Στον “αέρα” οι μεταφορές των μαθητών;
1 Δεκεμβρίου 2019
Πυροβόλησε τον αδελφό του και εξαφανίστηκε
2 Δεκεμβρίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ : “Να συνεχιστεί η απρόσκοπτη, ασφαλή και δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών”

Μοιράσου το άρθρο:

Πρόσφατα δημοσιεύματα και δηλώσεις του προέδρου του ΚΤΕΛ Σάμου  σε τοπικά Μ.Μ.Ε αναφέρουν ότι από την Δευτέρα 2-12-2019 οι μαθητές θα υποχρεώνονται να καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου, καθώς σταματάει η δωρεάν μεταφορά τους προς και από τα σχολεία τους. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου. 

 Η Λαϊκή Συσπείρωσή Βορείου Αιγαίου καλεί τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, και τα αρμόδια Υπουργεία να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τις οποίες έπρεπε να είχαν κάνει από χθες, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την μεταφορά των μαθητών προς και από τα σχολεία τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωσή Βορείου Αιγαίου καλεί τους γονείς, τους μαθητές, την εκπαιδευτική κοινότητα και όλο τον λαό να διεκδικήσουν να απαιτήσουν λύση τώρα στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη, ασφαλή και δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών, αλλά και να διεκδικήσουν ένα ενιαίο κρατικό φορέα μεταφορών.  

Μοιράσου το άρθρο: