Διέσωσαν μετανάστες και συνέλαβαν τον χειριστή
22 Μαΐου 2019
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη
23 Μαΐου 2019

Μοιράσου το άρθρο:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατ. Σάμου Νίκος Ζάχαρης με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ»,  ακολουθώντας το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών της προεκλογικής τους δραστηριότητας:

  • Την Δευτέρα απόγευμα περιόδευσαν στο Άνω Βαθύ διακινώντας έντυπο προεκλογικό υλικό και συζητώντας με τους κατοίκους για τις δυνατότητες αξιοποίησης και ανάπτυξης που έχει το Άνω Βαθύ. Είναι  ένας οικισμός που είναι χαρακτηρισμένος παραδοσιακός και έχουν γίνει προγράμματα ανάπλασης με ανακαίνιση των προσόψεων κτιρίων με αρχιτεκτονική αξία και ανάδειξη αξιόλογων διαδρομών μέσα στον οικισμό. Αυτό που απαιτείται είναι μια συνέργεια δημόσιου και ιδιωτών, ώστε να αναπτυχθούν με ιδιωτική πρωτοβουλία μικρές επιχειρήσεις (αναψυχής, εστίασης, τουριστικού ενδιαφέροντος) ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον για επισκεψιμότητα και τουριστών και ντόπιων.
  • Την Τρίτη το απόγευμα περιόδευσαν στην πόλη στης Σάμου, στους εμπορικούς δρόμους και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και κατοίκους της πόλης.
  • Την Τετάρτη το απόγευμα περιόδευσαν στο Ηραίο, έναν αναπτυσσόμενο τουριστικό οικισμό, με ένα σημαντικό τοπόσημο, το Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών Αιγαίου, η αναμενόμενη λειτουργία του οποίου θα είναι επιπλέον πόλος έλξης.
  • Σε συνέχεια επισκέφτηκαν τον Παγώνδα και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γ. Τσάτσο και κατοίκους του μεγάλου αυτού χωριού με τη σημαντική αγροτική δραστηριότητα. Καταγράφηκαν τα προβλήματα και αναλύθηκε το νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη.
  • Από αρχές τις εβδομάδας στην παραλιακή της πρωτεύουσας, μετά από αίτημα μας παραχωρήθηκε από το Δήμο εκλογικό περίπτερο, στο οποίο οι συμπολίτες μας θα βρίσκουν εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια.

Μοιράσου το άρθρο: