Ανακοίνωση της ΑΣΠΙ για τις εκλογικές αναμετρήσεις των δημοτικών εκλογών 2019
31 Μαΐου 2019
Χ. Καλογήρου “Με εμπιστοσύνη και ευθύνη προχωράμε”
31 Μαΐου 2019

Περιόδευσε στο νησί της Σάμου

Μοιράσου το άρθρο:

Επίσκεψη στο νησί της Σάμου πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες λίγο πριν κλείσει ο κύκλος των αυτοδιοικητικών Εκλογών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς και να συζητήσει τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Σάμου και οι κάτοικοι του.

Στις συναντήσεις με τους φορείς του νησιού υπογράμμισε ότι όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δικαιούνται ίση κατανομή πόρων.

Δεσμεύθηκε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ανοίξουν οι δρόμοι προς την υλοποίηση έργων αναβάθμισης που θα σημάνουν την αναπτυξιακή άνοδο του νησιού .

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στόχος της επόμενης Περιφερειακής Αρχής είναι η οικοδόμηση συστηματικής συνεργασίας με όλους τους φορείς , η αξιολόγηση της πορείας επίλυσης των ζητημάτων που έχουν τεθεί μέχρι σήμερα και η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της κάθε περιοχής.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης τόνισε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα λειτουργήσει χωρίς κομματικές αγκυλώσεις με διεκδίκηση, προγραμματισμό και όραμα δίνοντας άμεσες λύσεις.

Μοιράσου το άρθρο: