Δε δεσμεύτηκε για την αλλαγή της απόφασης ωστόσο θα επανεξετάσει το θέμα της συρρίκνωσης του Μουσικού
18 Ιουνίου 2019
Παρουσιάζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τη Σάμο
18 Ιουνίου 2019

Πιστοποίησαν είκοσι πολίτες στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση ,

Μοιράσου το άρθρο:

Άλλος ένας επιτυχημένος κύκλος, Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης, ο 11ος  κατά σειρά   ολοκληρώθηκε στους Φούρνους  από την  ομάδα BLS\AED SAMOS που απαρτίζετε από τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου ,τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Σάμου και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών, με Διευθυντή τον κ. Κιτσάκο Αθανάσιο Συντονιστή Διευθυντή Εντατικολόγο – Χειρουργό Τ.Ε.Π. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Φούρνων Γιάννη Μαρούση πραγματοποιήθηκε το συγκεκριμένο σεμινάριο στο οποίο πιστοποιήθηκαν 20 κάτοικοι του νησιού.

Στόχος της Διοργάνωσης ήταν η εκπαίδευση πολιτών, στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση , χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, θέση ασφαλείας και πνιγμονής από ξένο σώμα.

Οι Φούρνοι και η Θύμαινα πλέον διαθέτουν 20 Πιστοποιημένους Πολίτες αλλά και 4 Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές έτοιμους προς χρήση.
Οι 4 Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές είναι δωρεά αλλοδαπού προς το Δήμο Φούρνων – Κορσεών.

Ο Δήμος Φούρνων ευαισθητοποιήθηκε και κινητοποιήθηκε για την Πιστοποίηση πρώτων ανταποκριτών και την τοποθέτηση των απινιδωτών στις περιοχές Χρυσομηλιά, Καμπί, Φούρνοι και Θύμαινα.

 

Μοιράσου το άρθρο: