34 γαλάζιες σημαίες το Βόρειο Αιγαίο
21 Μαΐου 2020
Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων Σάμου :«Πληρώσαμε πολλά – Δε θα πληρώσουμε ξανά»
21 Μαΐου 2020

Συζήτησαν για θέματα που αφορούν τον τουρισμό

Μοιράσου το άρθρο:

Θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πυθαγορείου  τέθηκαν στη σύσκεψη των επαγγελματιών που πραγματοποιήθηκε στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της περιοχής με πρωτοβουλία της Κοινότητας Πυθαγορείου και του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου.

 Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επανεκκίνηση του τουρισμού και σε διάφορες αναπτυξιακές προτάσεις για τη βελτίωση της εικόνας του Πυθαγορείου και της ευρύτερης περιοχής.  


Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Βαλκαμλής, Ευάγγελος Καρράς, Μιχάλης Μητσός και κα Δέσποινα Καΐλα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγόρειου, κ. Μάνος Βαλής και μέλη του Συλλόγου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Καρβελάς, σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 

Οι Αντιδήμαρχοι ενημέρωσαν, ανά αρμοδιότητα, τους παρευρισκόμενους για τις ήδη πραγματοποιηθείσες ενέργειες τους και τον προγραμματισμό τους για το επόμενο χρονικό διάστημα. 
«Το όραμα για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας ενώνει! Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και με προσήλωση για την επίτευξη αυτού του στόχου», ανέφερε η Δημοτική Αρχή.

Μοιράσου το άρθρο: