Απόπειρα βιασμού ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου
7 Μαΐου 2018
Βραβείο στο Δίκτυο Εθελοντών από τον Παγχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ
7 Μαΐου 2018

Μουσικό Σχολείο Χίου, παρουσίαση σχολικών προγραμμάτων 8-9/5

Μοιράσου το άρθρο:

Το Μουσικό Σχολείο Χίου διοργανώνει διήμερο μουσικών εκδηλώσεων την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, στις 7.30 μ.μ. στο ΟΜΗΡΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.
Τα σύνολα του σχολείου (θεάτρου, κλασσικής μουσικής, παραδοσιακής μουσικής, λαϊκής μουσικής, κιθάρας και χορωδίας) θα παρουσιάσουν την δουλειά που προετοίμασαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.
“Καθημερινά στο Μουσικό Σχολείο προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις και να χαράξουμε τους δρόμους που θα κάνουν τους νέους ανθρώπους κοινωνούς μιας διαφορετικής Παιδείας- αποστολή κάθε άλλο απλή μέσα στις συνθήκες που επιφυλάσσουν οι σύγχρονοι καιροί για το σημερινό σχολείο, αλλά που αξίζει αναμφίβολα κάθε κόπο και θυσία.
“Η γιορτή μας αυτή γίνεται επομένως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης των Μουσικών σχολείων, καθώς το έργο και η πολυδιάστατη προσφορά τους δεν στηρίζεται πάντα στον αναγκαίο βαθμό από την σύγχρονη πολιτεία, παρόλο που προσφέρουν στους νέους όχι μόνο μουσική εκπαίδευση αλλά και σφαιρική καλλιέργεια, συμβάλλοντας ενεργά στην διάπλαση υγιών και ισορροπημένων προσωπικοτήτων”, σημειώνεται στο δελτίο τύπου του Μουσικού Σχολείου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΟΜΗΡΕΙΟΥ» ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκδήλωση-Πρόγραμμα Μουσικού Σχολείου Χίου, Ομήρειο 8-9 Mαϊου 2018

Μοιράσου το άρθρο: