ΝΟΔΕ για σεισμόπληκτα σχολεία: “Πολιτική αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντι στα παιδιά των πληγέντων περιοχών”
17 Σεπτεμβρίου 2018
Στην 83η ΔΕΘ ο Νότης Μηταράκης
17 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χίου: για το θέμα των συντάξεων και κριτική στη ΝΔ

Μοιράσου το άρθρο:

«Παρακολουθούμε την αντιπολίτευση και ιδιαίτερα την ΝΔ να ξεσκεπάζεται για το θέμα των συντάξεων αυτή την φορά. Η κυβέρνηση έχει δηλώσει σε κάθε τόνο ότι αγωνίζεται για την μη περικοπή των συντάξεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ.
«… Η ΝΔ έχει ταυτισθεί πλήρως με τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό και οραματίζεται, Ιδιωτική ασφάλιση και συντάξεις πείνας, στα πρότυπα του μοντέλου που εφάρμοσε ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή…, αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χίος 15-9-2018
Παρακολουθούμε την αντιπολίτευση και ιδιαίτερα την ΝΔ να ξεσκεπάζεται για το θέμα των συντάξεων αυτή την φορά. Η κυβέρνηση έχει δηλώσει σε κάθε τόνο ότι αγωνίζεται για την μη περικοπή των συντάξεων.
Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην ΝΔ και παρακαλά να μην το πετύχει η κυβέρνηση γιατί δυστυχώς έχει στηρίξει όλη την πολιτική της ύπαρξη στην περικοπή των συντάξεων.Η ΝΔ έχει ταυτισθεί πλήρως με τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό και οραματίζεται ,Ιδιωτική ασφάλιση και συντάξεις πείνας, στα πρότυπα του μοντέλου που εφάρμοσε ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή .Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα μας αλλά θα διαψευσθούν και πάλι.
Έχοντας επενδύσει στην καταστροφή και ποντάροντας μόνο σε αυτό, αρχίζουν πια να αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν κανένα αφήγημα και ο λαός θα στείλει στις επόμενες εκλογές τους νοσταλγούς του ΔΝΤ και του Πινοσέτ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Μοιράσου το άρθρο: