ΝΟΔΕ Χίου: όποιος έχει στοιχεία για την παθολογική να τα πάει στον εισαγγελέα
26 Ιουλίου 2017
Θάνατος λουόμενου στη Χαραμίδα
26 Ιουλίου 2017

Παρέμβαση ΕΚ Χίου για την Παθολογική Κλινική

Μοιράσου το άρθρο:

Το Εργατικό Κέντρο Χίου ζητά «άμεσα να επιδοθούν ευθύνες, να γίνουν όλες οι απαραίτητες επισκευές ούτως ώστε οι ασθενείς που νοσηλεύονται εκεί να είναι σε συνθήκες απόλυτης αξιοπρέπειας και ασφάλειας.»
Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξεδόθη στις 21/7/17 από το Εργατικό Κέντρο Χίου:

Σοκ, θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες από την κατάρρευση της οροφής της Παθολογικής Κλινικής Χίου τις προηγούμενες μέρες.
Ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα. Δυστυχώς, αποδεικνύεται περίτρανα ότι όσοι μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια είναι ανίκανοι να αφουγκραστούν και να δώσουν λύσεις σε βασικά ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας, όπως η υγεία, η παιδεία, η ασφάλιση, η εργασία και πολλά άλλα.
Οι υπηρεσίες της υγείας στην Χίο έχουν συνθήκες τριτοκοσμικών χωρών, μειώνουν την αξιοπρέπεια των ασθενών και στερούν το δικαίωμα στους πολίτες να έχουν ένα υγιές σύστημα περίθαλψής.
Ζητούμε άμεσα να επιδοθούν ευθύνες, να γίνουν όλες οι απαραίτητες επισκευές ούτως ώστε οι ασθενείς που νοσηλεύονται εκεί να είναι σε συνθήκες απόλυτης αξιοπρέπειας και ασφάλειας και επιτέλους, απαιτούμε την δημιουργία ενός συστήματος δημόσιας και δωρεάν υγείας για όλους τους πολίτες της χώρας μας.

Μοιράσου το άρθρο: