Άφιξη προσφύγων στη Χίο, 127 για καταγραφή στη ΒΙΑΛ
3 Νοεμβρίου 2017
Στα Ψαρά η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου
3 Νοεμβρίου 2017

Περιοδεία Εύης Χριστοφιλοπούλου στη Χίο με κάλεσμα για ανάδειξη αρχηγού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Μοιράσου το άρθρο:

Πρόσκληση για συμμετοχή στις κάλπες για την ανάδειξη αρχηγού της Κεντροαριστεράς, που θα γίνουν στις 12 Νοεμβρίου, απηύθυνε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, συνοδευόμενοι από το Γραμματέα της ΝΕ Χίου του ΠΑΣΟΚ Χριστόφορο Κριμιζή και τον πρώην βουλευτή Κώστα Τριαντάφυλλο, το μεσημέρι της Πέμπτης 2/11/17, με την οποία ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία της στη Χίο, η κα Χριστοφιλοπούλου τόνισε πως στόχος είναι η μαζική και ενωτική παρουσία του κόσμου, ενώ εξίσου σημαντικός θα είναι και ο ρόλος του συνεδρίου που θα ακολουθήσει για την πορεία της Κεντροαριστεράς.
Στα τοπικά θέματα, στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά, τονίζοντας ότι θα αποτελέσει πλήγμα στον τουρισμό λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι μειωμένοι συντελεστές «είναι ένα ακόμη οχυρό που προστάτευαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ»
Σε ότι αφορά το προσφυγικό επέρριψε ευθύνες στην πολιτική της Κυβέρνησης και επανέλαβε την πρόταση για μεταφορά των προσφύγων στην ενδοχώρα όπου και θα ολοκληρώνεται η καταγραφή και η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου.
Αναφερόμενη στο Νοσοκομείο Χίου, το οποίο και επισκέφθηκε, σημείωσε ότι θα φέρει το θέμα της παθολογικής κλινικής στη Βουλή -μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου- όπως και το ζήτημα των ελλείψεων σε ειδικότητες και προσωπικό.
Να σημειώσουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποίησε ομιλία σε συγκέντρωση που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Μοιράσου το άρθρο: