Εγκαίνια στο Ιδιωτικό ΕΠΑΛ Ναυτικής Κατεύθυνσης ΤΣΑΚΟΣ
14 Σεπτεμβρίου 2018
Η φωτιά στον κέδρο της Σάμου ανέδειξε τα προβλήματα στην πυροσβεση
15 Σεπτεμβρίου 2018

Στη Χίο η Περιφερειάρχης Χρ. Καλογήρου για έργα, ΕΠΑΛ Τσάκος, Φάρο και μαστίχα!

Μοιράσου το άρθρο:

Επίσκεψη στη Χίο πραγματοποιεί η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου όπου εκτός της συνάντησης για τα έργα που βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης στο νομό, θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις για τη μαστίχα, του Ιδρύματος Τσάκου καθώς και του προσφυγικού σωματείου Φάρος Βαρβασίου.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δελτίο τύπου, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Χίου και συζήτησε θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού.

Στη συνέχεια η κα. Καλογήρου είχε συνεργασία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου Παντελή Λεγάτο, κατά τη διάρκεια της οποίας αναζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας της Περιφέρειας με το Επιμελητήριο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Χίου με τους Αντιπεριφερειάρχες Σταμάτη Κάρμαντζη και Γιάννη Ξενάκη, τους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Παντελή Μπουγδάνο και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αξιολογήθηκε η πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Χίο, με κυρίαρχο το έργο της αναβάθμισης της επαρχιακής οδού Χίου- Καρφά, έργο που σχετίζεται άμεσα με την επέκταση του αεροδρομίου.


Το απόγευμα της Πέμπτης η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου παραβρέθηκε στον εσπερινό του Ιερού Ναού του Τιμίου Σταυρού Βρουλιδίων στο Πυργί, στη γιορτή των μαστιχοπαραγωγών.
Μάλιστα σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε:
«Από την πανήγυρη των μαστιχοπαραγωγών στον Ιερό Ναό Αγίου Ισιδώρου και Τιμίου Σταυρού στα Βρουλίδια στο Πυργί Χίου.
Πρόκειται για γιορτή ορόσημο για τη μαστίχα της περιοχής, συνδεδεμένη κάθε χρόνο με την έναρξη της συγκομιδής.
Πολλές ευχές για την Ένωση που γιορτάζει τα 80 χρόνια από την ίδρυσή της.
Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο το έργο τους».

Ιδρυμα Τσάκος και Φάρος Βαρβασίου

Σήμερα Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου η Χριστιάνα Καλογήρου θα βρεθεί στα Καρδάμυλα όπου θα παραστεί στην τελετή αγιασμού στη Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας-Στέγη Παιδείας και Πολιτισμού».
Το απόγευμα θα είναι παρούσα στην τελετή των εγκαινίων του πρώτου ιδιωτικού μη κερδοσκοπικού Επαγγελματικού Λυκείου Ναυτικής Κατεύθυνσης στην Ελλάδα «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» και στη συνέχεια στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 96 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης στον Φάρο Βαρβασίου.

Μοιράσου το άρθρο: