Στη Χίο ο Γ.Γ. Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής Γ. Κασσάρας
17 Μαΐου 2019
Υπ. Πολιτισμού «το ρωμαϊκό υδραγωγείο της Μόριας μπαίνει σε προτεραιότητα» – Επίσκεψη και στις προσφυγικές δομές στη Λέσβο
17 Μαΐου 2019

20 χρόνια για το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο:

Τα 20 χρόνια του γιορτάζει σήμερα το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έδρα τη Χίο και σε αυτή την πορεία του αναδείχθηκε σε εξωστρεφές διεθνές Κέντρο Αριστείας στις πανεπιστημιακές ναυτιλιακές σπουδές.
Η επιτυχία αυτή πιστοποιείται από τη ναυτιλιακή κοινότητα με διακεκριμένες σταδιοδρομίες των αποφοίτων του, καθώς και από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα μέσω αλλεπάλληλων επιστημονικών διακρίσεων και βραβεύσεων.
Σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει αναγόρευση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Θ. Γραμμένου (CassBusinessSchool, City, University of London) σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και θα ακολουθήσει συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα: “Σύγχρονες Τάσεις της παγκόσμιας Ναυτιλίας και νέες Προκλήσεις για Πανεπιστημιακές Ναυτιλιακές Σπουδές στη Χίο”.

Μοιράσου το άρθρο: