Εμμένει στην κατηγορηματική θέση για δομή των 500 ατόμων ο Δήμαρχος Χίου- διαχωρίζει τη θέση του από αντιδήμαρχο Τ.Υ.
21 Φεβρουαρίου 2020
Κάλεσμα Συντονιστικού αιρετών- πολιτών στη συνεδρίαση Δ.Σ. (21/2)
21 Φεβρουαρίου 2020

Α. Μιχαηλίδης: Στασιμότητα στα έργα της Χίου από την «κυβέρνηση της ανάπτυξης»

Μοιράσου το άρθρο:

“Έγινε χθες (σ.σ. 19/2/20) γνωστό από τον επενδυτή που πλειοδότησε στο διαγωνισμό για το Ξενία ότι δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης από τον αρμόδιο φορέα του δημοσίου (ΕΤΑΔ), παρά την παρέλευση εξαμήνου”, σημειώνει σε δελτίο τύπου ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και καυτηριάζοντας την στασιμότητα που υπάρχει σε μια σειρά έργα που αφορούν τη Χίο.
Συνεχίζει έτσι ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:
“Πριν από λίγες εβδομάδες ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου πληροφόρησε για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που υπάρχουν στο φάκελο ανέγερσης του νέου δικαστικού μεγάρου Χίου.
Πλήρης στασιμότητα ή, έστω, παντελής έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών της Χίου υπάρχει και για την εξέλιξη μιας σειράς άλλων έργων, από αυτά που είχαν ενταχθεί στο Ειδικό Αναπτυξιακό Βορείου Αιγαίου έως το αεροδρόμιο.
Η εικόνα αυτή, αν και αναμενόμενη για κάποιους, είναι απογοητευτική για μια κυβέρνηση η οποία εκλέχθηκε με προμετωπίδα την επιτάχυνση των έργων και των επενδύσεων.
Είναι, επιπλέον, σε καταφανή αναντιστοιχία με τις προεκλογικές διακηρύξεις του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μονότονα επαναλάμβανε το σχέδιό του για τα «δέκα έργα υποδομών» στη Χίο. Ελπίζουμε να μην θεωρεί ότι η θηριώδης δομή που ετοιμάζει στο Αίπος αντισταθμίζει αυτές τις ελλείψεις.
Είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε προς όλους, κυβερνητικό βουλευτή και τοπική αυτοδιοίκηση, ότι πέρα από το προσφυγικό υπάρχουν και οι ανάγκες των πολιτών και της τοπικής οικονομίας”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

Μοιράσου το άρθρο: