Απόπειρα εμπρησμού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου
25 Νοεμβρίου 2020
Οι γυναικείοι σύλλογοι της Σάμου συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία
25 Νοεμβρίου 2020

Αν. Μιχαηλίδης: Δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας γιατρούς

Μοιράσου το άρθρο:

“Με την πρωτοβουλία μας αυτή δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους συναδέλφους μας που δίνουν αυτή την στιγμή τη μάχη, μαζί με τους άλλους υγειονομικούς απέναντι στην πανδημία, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες”, δήλωσε στην ΕΡΑ Αιγαίου ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, που βρίσκεται μεταξύ των βουλευτών- γιατρών του ΣΥΡΙΖΑ που θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση του υπουργείου Υγείας.

“Παράλληλα εκπληρώνουμε σ’ ένα βαθμό το χρέος που έχουμε ως λειτουργοί του Ιπποκράτη απέναντι στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, απέναντι στην δοκιμαζόμενη κοινωνία. Αναμένουμε την απάντηση του Υπουργού”, δήλωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Χθες με επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ενημέρωσε ότι “το σύνολο των Βουλευτών – Ιατρών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά εν μέσω της πανδημίας, προτίθενται να υποστηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά τον σχεδιασμό του Υπουργείου”.

Μοιράσου το άρθρο: