Νότης Μηταράκης: τι κάναμε για τη μαστίχα
28 Ιουνίου 2019
30 Ιουνίου 2019

Απάντηση Α. Μιχαηλίδη στις δηλώσεις Π. Λαμπρινούδη, με αιχμές για “κρυφο-ακροδεξιό λόγο”

Μοιράσου το άρθρο:

“Δεν εκπλήσσουν ιδιαίτερα οι σημερινές ασυναρτησίες και το ύφος του κ. Λαμπρινούδη. Είναι απολύτως ενδεικτικές όλων όσων διαχρονικά τον χαρακτηρίζουν: τον πολιτικό αμοραλισμό, το θράσος και την άγνοια”, ανταπαντά ο υποψήφιος βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση κατά ΣΥΡΙΖΑ από τον υποψήφιο του ΚΙΝ.ΑΛ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη.
Κλείνει δε την αναφορά με το σχόλιο αν “είναι εις γνώση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ ο κρυφο-ακροδεξιός λόγος του κ. Λαμπρινούδη;”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Παραθέτουμε το δελτίο τύπου:

“Αναφέρεται στον τουρισμό, λες και την περίοδο των παχιών αγελάδωνέσπαγε τα κοντέρ στη Χίο. Ενδεικτικά, μεταξύ 2002 και 2009, δηλαδή επί νομαρχίας Λαμπρινούδη οι διεθνείς αφίξεις (τσάρτερ) μειώθηκαν στο μισό.
Τολμάει να ψελλίσει κάτι για το αεροδρόμιο και το Κόρης Γεφύρι, δηλαδή τα δύο έργα τα οποία αποτελούν το συνώνυμο των αποτυχημένων έργων και της δημόσιας σπατάλης στη Χίο. Εκτός του ότι ο ίδιος ως νομάρχης και δήμαρχος δεν είδαμε να συμβάλει στην επιτυχή ολοκλήρωσή τους, να του θυμίσουμε ότι την αντικειμενική ευθύνη φέρει το κόμμα του οποίου είναι σήμερα υποψήφιος! Να υπενθυμίσουμε ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε τέσσερα δηλαδή χρόνια υπό συνθήκες μνημονίου, έγιναν για το αεροδρόμιο πολλαπλάσια απ’ όσα έγιναν τα 25 προηγούμενα χρόνια (18 εκατ. για την αναβάθμιση του αεροδρομίου, ολοκλήρωση clearway, επέκταση της οδού Χρήστου), ενώ χρηματοδοτήθηκε με 380.000€ και είναι υπό ολοκλήρωση η εκπόνηση εξειδικευμένης μελέτης από το Πολυτεχνείο για την στατικότητα και ασφάλεια του Κόρης Γεφύρι.
Μήπως θέλει να επεκταθούμε και σε άλλες – αμιγώς προσωπικές του – επιτυχίες, όπως το άρτια κατασκευασμένο φράγμα στο Σαραπιό;
Τέλος, το χειρότερο ίσως είναι ότι μπροστά στη μανία του για την καρέκλα (θώκος να’ ναι κι’ ό,τι να’ ναι) δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την πλέον χυδαία ακροδεξιά ρητορική και να υποδαυλίσει με ψεύδη την ξενοφοβία, κάτι άλλωστε που με συνέπεια έπραξε τα τελευταία χρόνια.
Αναρωτιόμαστε, παρεμπιπτόντως, είναι εις γνώση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ ο κρυφο-ακροδεξιός λόγος του κ. Λαμπρινούδη; Κατά τα άλλα, ο «δημοκρατικός» χώρος τον μάρανε…”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

Μοιράσου το άρθρο: