Χίος: Μηνυτήρια αναφορά Επιθεωρητή Εργασίας κατά επιχειρηματία- στελέχους της ΝΔ- ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ, απάντηση Κ. Τρομπούκη
15 Ιουνίου 2019
Χίος: Φωτιά σε στάβλο στο Μονοδέντρι, με εγκαύματα στα χέρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης
17 Ιουνίου 2019

Χίος: Θανατηφόρο τροχαίο στην Παναγιά Κουρνά- επέμβαση Π.Υ. για απεγκλωβισμό

Μοιράσου το άρθρο:

Σε απεγκλωβισμό δύο ατόμων, το ένα δυστυχώς να έχει χάσει ήδη τη ζωή του προχώρησε το πρωί Κυριακής η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση περί τις 7.30 το πρωί της 16ης Ιουνίου από το ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε καταρχήν από διερχόμενους οδηγούς ότι στο ύψος της Παναγιάς Κουρνά αυτοκίνητο έχει πέσει σε γκρέμι βάθους 3-4 μέτρων περίπου και βρίσκεται ανάποδα.. οπότε χρειαζόταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να γίνει ο απεγκλωβισμός των επιβατών.
Νεκρός ανασύρθηκε έτσι ο 84χρονος οδηγός Δ.Ρ, ενώ έχοντας τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε η σύζυγός του Κ.Ρ. ηλικίας 80 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο, άγνωστο πως, σημειώθηκε πιθανότατα χθες βραδυνές ώρες Σαββάτου , αφού οι δύο ηλικιωμένοι (από το χωριό Καρυές) συνήθιζαν να πηγαίνουν και να ανάβουν τα καντηλάκια στα προσκυνητάρια της περιοχής και το πρωί της Κυριακής έγινε αντιληπτό από διερχόμενους.

Να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη επιχείρηση πέρα από τα πυροσβεστικά οχήματα και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσία πήρε μέρος και το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο βάρδιας, που μετακινήθηκε δύο φορές μεταφέροντας καταρχήν την τραυματία γυναίκα.

Μοιράσου το άρθρο: