Κέντρο Παιδιού και Εφήβου: 6 θέσεις εργασίας
12 Απριλίου 2019
Χίος: Φορείς στο πλευρό του τυπογράφου Γ. Παληού για αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας- συγκέντρωση υπογραφών
15 Απριλίου 2019

ΔΕΥΑ Χίου: κάλεσμα για πληρωμή οφειλών και επικαιροποίηση στοιχείων

Μοιράσου το άρθρο:

Η ΔΕΥΑΧ καλεί τους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς να προβούν σε ρύθμιση των οφειλών τους, σημειώνοντας ότι παρέχεται η δυνατότητα στους καταναλωτές για ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών σε έως 36 δόσεις και με ελάχιστη δόση τα 20 ΕΥΡΩ (βάσει του Ν.4321/2015 και της απόφασης 187/2015 του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝΧ).
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο 22710.44354 εσωτερικό 230 και 232 9όπως και για το θέμα της επικαιροποίησης στοιχείων).
Για ένταξη σε ρύθμιση μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της ΔΕΥΑΧ στην Δημοκρατίας 4 και στο βιολογικό σταθμό στο Αεροδρόμιο.

Επικαιροποίηση στοιχείων

Επίσης η ΔΕΥΑΧ υπενθυμίζει στους δημότες την ανάγκη επικαιροποίησης στοιχείων καταναλωτή.
“Με την πάροδο του χρόνου έχουν επέλθει αλλαγές στην ιδιοκτησία ή στα στοιχεία επικοινωνίας, για τις οποίες η ΔΕΥΑΧ δεν ενημερώθηκε πάντοτε όπως θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα είναι πολλά στοιχεία ελλιπή ή λανθασμένα που προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία της επιχείρησης και αδυναμία έγκαιρης επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους (π.χ. ενημέρωση σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης που οφείλεται σε πιθανή διαρροή, λάθος δ/νση αποστολής, χρήση e-mail και sms στα πλαίσια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές).
Για το διάστημα έως 30/09/2019 δόθηκε παράταση για την χωρίς χρέωση αλλαγή ονόματος ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή που είχε πραγματοποιηθεί έως τις 31/12/2017″.

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου
Συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 6.30 μ.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΧ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου.
Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη η έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου “Δίκτυα ομβρίων της οδού Παναγυφτοπούλου, Καλουτά και Ρίμινι”, και με δεύτερο την έγκριση μελέτης και έργου για τη διασύνδεση του Γηροκομείου με το δίκτυο αποχέτευσης.
Μεταξύ των 29 θεμάτων, τα 14 αφορούν την αίτηση παροχής άρδευσης κατ’ εξαίρεση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το άρθρο: