Χίος Μπροστά: οι 12 αρχές του συνδυασμού του Γ. Καραβασίλη
15 Απριλίου 2019
Κοινή αγροτική πολιτική μετά το 2020, ενημερωτική εκδήλωση από την ΕΜΧ
15 Απριλίου 2019

Δίκτυο Πολιτών: θεματικές συναντήσεις στο Δήμο Χίου

Μοιράσου το άρθρο:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μανώλης Στάθης μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ» , συνέχισαν τις θεματικές επισκέψεις στις διάφορες δομές που άπτονται στην αρμοδιότητα του Δήμου Χίου και συγκεκριμένα συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χίου.
“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Για να επιτελέσει αυτό τον ρόλο, πρέπει να εξασφαλίζει τα αναγκαία μέσα από την Κεντρική κυβέρνηση”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δικτύου Πολιτών που τονίζει ότι:
“Η Σημερινή Κυβέρνηση έχει δημιουργήσει νέα καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως ο ΦιλόΔημος, για τη στοχευμένη ενίσχυση των ΟΤΑ με πρόσθετους πόρους και υλοποιείται συγχρόνως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα χιλιάδων προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.
Με τον ΦιλόΔημο μπορούν για πρώτη φορά οι Δήμοι να καλύψουν βασικές ανάγκες σε υποδομές στον τομέα της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της αγροτικής οδοποιίας, της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, αλλά και σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές, επανάχρηση δημοτικών κτιρίων, κατασκευή-ανέγερση νέων δημοτικών κτιρίων και σχολικών κτιρίων, ανέγερση παιδικών σταθμών κλπ.
Ως “ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ” έχουμε απόλυτο στόχο την διεκδίκηση αυξημένης χρηματοδότησης και στοχευμένων μόνιμων προσλήψεων προσωπικού για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες”, καταλήγει.

Μοιράσου το άρθρο: