Κάλεσμα Ν. Μηταράκη για ομάδα εργασίας για κλείσιμο ανοιχτών δομών στο Βόρειο Αιγαίο
24 Φεβρουαρίου 2020
Παρούσα στις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν δηλώνει η δημοτική αρχή Μυτιλήνης
24 Φεβρουαρίου 2020

Δήλωση Α. Μιχαηλίδη: καθιστώ υπεύθυνο τον Υπουργό Μετανάστευσης και την Κυβέρνηση για ό,τι πρόκειται συμβεί

Μοιράσου το άρθρο:

“Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει το δρόμο της ρήξης και της αυταρχικότητας απέναντι στις τοπικές κοινωνίες προκειμένου να προχωρήσει τις απαράδεκτες επιλογές της στο προσφυγικό-μεταναστευτικό.
Η έλλειψη διαβούλευσης, οι διαρκείς μεταστροφές που προδίδουν ανεπάρκεια συγκροτημένου σχεδίου, οι καθυστερήσεις και παλινωδίες, η σχετικοποίηση των αρχών του διεθνούς δικαίου, οι επιτάξεις τεράστιων περιοχών και οι φωτογραφικές διαδικασίες ανάθεσης αποτελούν τις ψηφίδες αυτής της επικίνδυνης, ιδεοληπτικής αλλά και αδιέξοδης πολιτικής”, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.
“Καθιστώ υπεύθυνο προσωπικά τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, βουλευτή Χίου κ. Μηταράκη και την κυβέρνησή του για ό,τι πρόκειται να συμβεί.
Παράλληλα η κοινωνία της Χίου με ενότητα, μακριά από μισαλλόδοξες και ξενοφοβικές λογικές, είναι βέβαιο ότι θα αντιπαρατεθεί στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς με τρόπο συντεταγμένο και ειρηνικό. Οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε σε αυτήν την προσπάθεια”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

Μοιράσου το άρθρο: