Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου: ξεκίνησε το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο
21 Οκτωβρίου 2019
Διαδήλωσαν ενωμένοι με κοινό αίτημα την αποσυμφόρηση
21 Οκτωβρίου 2019

Δήμος Χίου: Μονή κυκλοφορία οχημάτων περιμετρικά του Κήπου

Μοιράσου το άρθρο:

Τεχνική Σύσκεψη με θέμα τη μελέτη του έργου για την Ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου Δήμου Χίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δήμο Χίου.
Οπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης παραμένει σταθερός στην προεκλογική του δέσμευση “για μονής κατεύθυνσης κυκλοφορία των οχημάτων”, σε αντίθεση δηλαδή από ότι σχεδίαζε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή Βουρνού.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

“Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χίου Τεχνική Σύσκεψη παρουσία του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Ξενάκη, του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Ε. Παπαλάνη καθώς και των μελετητών που εκπονούν τη μελέτη του έργου με θέμα την ανάπλαση του κήπου και του περιβάλλοντος αυτού χώρου.
Η προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη για μονής κατεύθυνσης κυκλοφορία των οχημάτων παραμένει σταθερά.
Στόχος των ενεργειών του Δήμου είναι να ξεπεραστούν κατά το δυνατόν οι διαφωνίες των μονίμων κατοίκων και των επαγγελματιών που επιχειρούν στην περιοχή, ούτως ώστε να επιλυθούν οι δικαστικές διενέξεις και να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο, χωρίς να χαθεί η χρηματοδότηση και στο τέλος να είναι ευχαριστημένοι τόσο οι περίοικοι όσο οι κάτοικοι της Χίου”.

 

Μοιράσου το άρθρο: