Κοπή πίτας από τους Χιώτες μηχανικούς
14 Φεβρουαρίου 2020
Εργατικό Κέντρο Χίου: κατά της επίταξης στο Αίπος
14 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

Μοιράσου το άρθρο:

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 14/2/20, κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο συμμετείχε και ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Σύμφωνα με το δελτίο τυπου:
“Επισκέφθηκαν κλινικές και χώρους δουλειάς του νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων και τον ψηφιακό στεφανιογράφο και τον υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο που προμηθεύτηκε το νοσοκομείο μέσω προγράμματος ενίσχυσης εξοπλισμού των νοσοκομείων που εκπόνησε η Περιφέρεια Αττικής επί διοίκησης Ρ. Δούρου.
Επιπλέον, συναντήθηκαν και συζήτησαν με εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων του νοσοκομείου. Πέρα από άλλα ειδικότερα ζητήματα, από την πλευρά του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ τονίστηκε ότι, ενάντια στις σταδιακά δημοσιοποιούμενες προθέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, πρέπει να παραμείνει αναλλοίωτος ο δημόσιος χαρακτήρας του Ιπποκράτειου και των άλλων νοσοκομείων της χώρας.
Υπογραμμίστηκε, επίσης,ως επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης των μονάδων υγείας με επιτάχυνση των προκηρύξεων και των εν γένει διαδικασιών πλήρωσης των θέσεων που είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες φαίνεται ότι συνειδητά καθυστερεί η παρούσα κυβέρνηση”.

Μοιράσου το άρθρο: