Ενημέρωση για τα τηγανέλαια από τους κατοίκους της Λαγκάδας στη Χίο
5 Απριλίου 2019
Απάντηση του ΥΠΕΣ στην ερώτηση του Α. Μιχαηλίδη για τη μονάδα καύσης φυτικών ελαίων στη Λαγκάδα
5 Απριλίου 2019

Επιτυχία Ασφάλειας Χίου, συλλήψεις για τις διαρρήξεις ναών- καταστημάτων

Μοιράσου το άρθρο:

Εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε Ιερούς Ναούς και επιχειρήσεις στη Χίο που σημειώθηκαν την τελευταία εβδομάδα, από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 34και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα
Οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, αφού παραβίαζαν κυρίως με τη χρήση λοστού, εισόδους Ιερών Ναών και επιχειρήσεων, αφαιρούσαν κατά περίπτωση, χρήματα, ασημένιες εικόνες, είδη άμεσης κατανάλωσης, αλκοολούχα ποτά, κινητό τηλέφωνο και συσκευασίες καπνού.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, γάντια, λοστός μήκους -68- εκατοστών, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, η αξία των οποίων ξεπερνά τις -2.500- ευρώ, ενώ διπλάσιες είναι οι φθορές που προκάλεσαν!
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν 6 καταδικαστικές αποφάσεις, που αφορούν, πράξεις κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Μοιράσου το άρθρο: