Κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στα χωριά της Δυτικής Λέσβου
30 Νοεμβρίου 2020
Τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία στη Λήμνο
30 Νοεμβρίου 2020

Γ. Αμπαζής: Μίζερoς ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Β. Αιγαίου (video)

Μοιράσου το άρθρο:

Αυστηρή κριτική για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το 2021 άσκησε ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Αμπαζής, σημειώνοντας ότι αντανακλά την μιζέρια και των 10 νησιών του Βορείου Αιγαίου.
Επισήμανε ότι από τα 26 εκατομμύρια ΕΥΡΩ του προϋπολογισμού, τα 16 πηγαίνουν σε πάγιες δαπάνες και επισήμανε ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει μέριμνα για θέματα αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας.

Επίσης μια περιφέρεια με δεκάδες λιμάνια και με τόσο ειδικές συνθήκες,  δεν διαθέτει λιμενολόγο, γεωλόγο ή περιβαλλοντολόγος που θα εξετάζουν τα σχετικά θέματα.
Ο Γ. Αμπαζής από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου στις δηλώσεις του σημειώνει επίσης ότι διαφαίνεται ένα πέρασμα τομέων που αφορούν την υγεία από το ΕΣΥ στην Περιφερειακή Αρχή, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη την παράταξη της ΛΑΣ.

Κριτική άσκησε ο κ. Αμπαζής και στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή της κυρίας Καλογήρου, επισημαίνοντας ότι είχαν μπει δεκάδες έργα που αφορούν εκκλησιαστικές κτιριακές εγκαταστάσεις την ώρα που υπήρχαν σημαντικές ανάγκες στην υγεία και σε άλλους τομείς, με ένα “μαυρογιαλούρικο σκεπτικό για να τραβήξει ψήφους”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Αμπαζής.

Μοιράσου το άρθρο: